MITING U KAWASAKIJU

Tyson Gay pobijedio s vremenom 10.13

Tyson Gay
AFP
23.09.2009.
u 13:20

Novu je pobjedu, ovaj put daleko skromnijim vremenom, na svojoj dalekoistočnoj turneji ubilježio američki sprinter Tyson Gay (27).

U utrci na stotinu metara atletskog mitinga u japanskom Kawasakiju Gay je pobijedio s vremenom 10.13. U nedjelju je u Šangaju trčao drugi najbolji rezultat svih vremena (9.69).

- Nisam postigao vrijeme koje sam želio. Rekli su mi da vjetar puše u leđa, no trčeći sam imao suprotan osjećaj. Puhalo mi je u glavu - rekao je nakon utrke Gay.

Amerikanca još u petak čeka miting u korejskom Daeguu, gdje bi se ponovno trebao obračunati s Asafom Powellom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije