NOVI KIKS OSIJEKA Babić promašio s 11m

U Gradskom vrtu domaću pobjedu čekaju već 43 dana

Osijek
Davor Javorović/PIXSELL
06.11.2011.
u 19:36

Osijek i Šibenik podijelili su bodove 0:0. U Gradskom vrtu nastavio se niz kikseva, bijelo-plavi su vezali i treći uzastopni domaći remi protiv momčadi s dna ljestvice.

U Wilsonovoj, naime, domaću prvenstvenu pobjedu čekaju već 43 dana, još od 24. rujna, a sljedeća prilika za zaustavljanje kompromitirajućeg niza koji je počeo odvajati navijače od tribina pružit će se bijelo-plavima tek u prosincu.

Osijek je bio bliži pobjedi, ali iskusni Marko Babić je u 59. minuti, a nakon što je Vuk u svom kaznenom prostoru srušio nadirućeg Šoršu, "potrošio" kazneni udarac.

Vratara gostiju Blaževića je poslao u krivu stranu, ali se pogotku ispriječila vratnica. Osijek je pritisnuo goste, a jurnjava po terenu, bez konkretnog učinka, išla je na ruku Šibenčanima.

Kontranapadima su pokušali iskoristiti rupe u domaćoj obrani. Jelić se dva puta našao oči u oči s domaćim vratarom Kardumom, ali je oba puta poštedio Osječane.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije