plavi raspored

U Podstrani se plavi mogu mirno spremati za derbi s Hajdukom

Dinamo - Istra
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
13.03.2015.
u 20:58

Maksimirska ekspedicija bit će smještena u hotelu Le Meridien Lav u Podstrani u kojem su plavi često odsjedali, a i položaj mu je dobar glede sigurnosnih pitanja, tamo je uvijek mirno

Zoki Mamić u podne će predstaviti dio svojih planova za derbi u Splitu, dio će, jamačno, i sakriti kako baš sve ne bi Stanko Poklepović imao na dlanu u pripremi derbija. Dinamov trener posljednje će detalje sa svojim igračima uigravati danas u 14 sati u Maksimiru, a oko 15.30 plavi autobus krenut će put Splita. Dinamov trener tek treba vidjeti tko će biti u autobusu jer ima dosta ozlijeđenih igrača.

Maksimirska ekspedicija bit će smještena u hotelu Le Meridien Lav u Podstrani u kojem su plavi često odsjedali, a i položaj mu je dobar glede sigurnosnih pitanja, tamo je uvijek mirno.

Na dan utakmice, nakon doručka plavi će obaviti razgibavanje i istezanje, nešto lagano pojesti i krenuti na stadion. Susret počinje u 15 sati pa će plavi na Poljud stići oko 13.30 sati, kako je i uobičajeno, sat i pol prije utakmice. Na stadion neće doći nitko iz uprave Dinama, odnosi dvaju klubova su zategnuti, u loži je već znalo biti burno, pa su odlučili utakmicu gledati na TV-u.

>> Bolje je i da nas vrijeđaju nego da je prazan stadion

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
18:52 13.03.2015.

14h i 45 min ......priopćenje uprave hajduka , traži se odgoda susreta zbog virusne infekcije gastrointeritis , igračima su pune gaće !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije