Španjolska, 1. kolo (odgođeno)

U velikom andaluzijskom derbiju Betis i Sevilla podijelili bodove

\'Sevilla\'s Ivan Rakitic (C) and Valencia\'s Joaquin Sanchez fight for the ball as Tino Costa watches during their Spanish first division soccer match at the Mestalla Stadium in Valencia, March 20, 2
\'HEINO KALIS\'
21.01.2012.
u 23:56

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić ušao je u igru za Sevillu u 60. minuti umjesto Trochowskog.

Nakon tri godine Betisovog izbivanja s terena Primere, navijači andaluzijske metropole Seville, ponovo su dočekali, za njih, najveći derbi - onaj seviljski. Utakmica koja je često znala biti začinjena navijačkim neredima, ovaj je put završila miroljubivo - podjelom bodova između domaćeg Betisa i gostujuće Seville (1:1) u utakmici odgođenog prvoga kola.

Zeleno-bijele je u vodstvo doveo Benat u 26. minuti, a za Sevillu je izjednačio Negredo u 41. Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić u igru je za Sevillu ušao u 60. minuti umjesto Trochowskog.

Ostali rezultati odgođenog 1. kola španjolskog prvenstva: Espanyol - Granada 3:0, Racing - Getafe 1:2, Real Sociedad - Atletico Madrid 0:4.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije