Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNIJELI GA NA NOSILIMA

Udarac za Dinamo: Teška ozljeda igrača kojeg su platiti 4 mil. €, možda propušta sezonu

Šibenik i Dinamo sastali se u 7. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/4
28.08.2022.
u 22:27

- Boško Šutalo je na utakmici protiv Šibenika zadobio tešku ozljedu noge. Radi se o teškoj ozljedi s frakturom kosti i rupturama ligamenata gležnja. Našeg igrača nažalost čeka operacija, rehabilitacija i dulje izbivanje s terena - poručili su iz Dinama.

Branič Dinama Boško Šutalo teško se ozlijedio u utakmici sa Šibenikom na Šubićevcu. U 31. minuti pri doskoku mu se dugo mu se pred klupom ukazivala pomoć, ali nije mogao nastaviti i ušao je Dilaver.

- Boško Šutalo je na utakmici protiv Šibenika zadobio tešku ozljedu noge. Radi se o teškoj ozljedi s frakturom kosti i rupturama ligamenata gležnja. Našeg igrača nažalost čeka operacija, rehabilitacija i dulje izbivanje s terena. Boško, želimo ti brz oporavak i što brži povratak na teren! Nema predaje! - poručili su iz Dinama.

Šutala sada očito čeka duža pauza, a mogao bi i propustiti sezonu. Dinamo ga je ovoga ljeta platio čak četiri milijuna eura.

- Na ovoj razini natjecanja nije primjereno igrati na ovakvoj podlozi. Jako sam ponosan na način kojim su dečki ušli u utakmicu, na koji način su je kontrolirali, željeli pobjedu... I sve to na ovakvoj podlozi koja doista ne dolikuje ovoj razini nogometa. Kroz igru smo tražili željeni rezultat, na kraju smo do njega i došli. Osvajanje bodova na ovakvim terenima, i to poslije utakmice kakvu smo imali u srijedu, nije lako - rekao je trener Dinama Ante Čačić

>> VIDEO: U prometnoj nesreći smrtno stradao otac Marka Livaje

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar slava.ukrajini
slava.ukrajini
10:04 29.08.2022.

sramotno loš pašnjak,pardon travnjak..suha trava, sve grbavo....HNS bi trebao zabraniti igranje na takvim lošim travnjacima i uvjetovati da se igra na najbližem travnjaku koji ispunjava uvjete! tragično je da igrači lome noge zbog očajne podloge!!!

DM
drago.miota
00:08 29.08.2022.

na onakvim stadionima treba zabraniti igrati ono nije trava več stvarno oranica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije