NAMJERNO PROVOCIRAO

Uefa žestoko kaznila Real Madrid! Bez kapetana u četvrtfinalu Lige prvaka

Sergio Ramos
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
28.02.2019.
u 23:30

Ramos je u prvom susretu u Amsterdamu u 90. minuti namjerno zaradio žuti karton kako bi se 'očistio' za četvrtfinale. Prvo je načinio prekršaj nad Kasperom Dolbergom, a potom provocirao kako bi bio siguran da će dobiti žuti karton

Disciplinska komisija Europske nogometne federacije (UEFA) kaznila je kapetana Real Madrida Sergia Ramosa s dvije utakmice neigranja zbog namjerno zarađenog žutog kartona u prvom susretu osmine finala Lige prvaka protiv Ajaxa.

Ramos je u prvom susretu u Amsterdamu u 90. minuti namjerno zaradio žuti karton kako bi se 'očistio' za četvrtfinale. Prvo je načinio prekršaj nad Kasperom Dolbergom, a potom provocirao kako bi bio siguran da će dobiti žuti karton. 

To je bio njegov ukupno treći žuti karton što znači da će automatski propustiti iduću utakmicu, uzvrat u Madridu 6. ožujka. Međutim, UEFA ga je kaznila s još jednom utakmicom pa Ramos neće igrati prvi susret četvrtfinala, ako 'Kraljevski klub' izbori plasman među osam najboljih.

Real je u prvom susretu u Amsterdamu pobijedio Ajax s 2-1.

>> Pogledajte najplaćenije nogometaše svijeta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije