IMAJU TROJE DJECE

Ukrajinski tenisač otišao u rat, ali njegova žena Ruskinja to ne podržala: Za nju je to izdaja

Foto: Instagram
1/3
08.03.2022.
u 15:54

- Bili smo u Dubaiju na odmoru kad je rat započeo i nitko nije mogao ni sanjati da će se ovako razviti situacija

Bivši ukrajinski tenisač Serhij Stahovski odlučio je teniski reket zamijeniti oružjem i braniti zemlju od ruske invazije, no veliki osobni problem mu predstavlja činjenica da je oženjen za Ruskinju Anfisu Bulgakovu koja ne podržava njegov čin.

- Razljutila se i razumijem to, kao što je ona razumjela moje razloge i odluku da odem. Ipak, za nju je to izdaja. Nismo rekli djeci kamo idem, ali razumjet će uskoro sami. Nadam se da ću ih ponovno vidjeti i ispričati joj se zato što sam otišao u vojsku - rekao je Stahovski.

 

No, pod "izdaja" nije mislila u ratnom smislu već činjenici da ostavlja nju i troje djece same dok sve to traje, bez da zna hoće li se ikad vratiti. Ona osobno, podržala je Ukrajince u ovom sukobu.

- Imamo troje djece i nije mi bilo lako otići u rat, ali da sam ostao kod kuće i nisam otišao u Ukrajinu, osjećao bih se krivim. Ovako mi je žao jer sam ostavio svoju obitelj. Bili smo u Dubaiju na odmoru kad je rat započeo i nitko nije mogao ni sanjati da će se ovako razviti situacija - istaknuo je Stahovski.

Čim se pročulo da je stao u obranu Ukrajine, javio mu se Novak Đoković pa ponudio pomoć, što je odjeknulo u svjetskim medijima te potvrdilo koliki su prijatelji.

>>> Ukrajinci se ne predaju, Rusi teško napreduju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije