VJEROVALI ILI NE

“Unikatna glupost” bugarskih prvaka

Nogomet
Pixsell
21.09.2009.
u 21:50

Neuspjeli pokušaj prodaje četvorice nogometaša Rubinu iz Kazana učinio je branitelje naslova u bugarskom nogometnom prvenstvu metom poruga.

Levski iz Sofije poražen je 2:0 u nedjelju od gradskih rivala, momčadi CSKA, u šestom kolu tamošnjeg prvenstva nakon što su u utakmicu ušli bez najbolje četvorke koju su poslali u Rusiju da kompletiraju transfer.

Trud, jedan od najpopularnijih bugarskih dnevnika, piše da je ovo bila “unikatna glupost”, nakon što su se Živko Milanov, Youssef Rabeh, Darko Taševski i Ze Soares vratili s puta.

Izvršni direktor bugarskog kluba Konstantin Baždekov novinarima je kazao da je postojao dogovor s Rubinom, međutim da se četvorka vratila iz Rusije bez potpisanih ugovora.

- Čini se kao da se netko našalio na naš račun - dodao je Baždekov.

Porazom je Levski kliznuo na osmo mjesto poretka kojeg drži s devet bodova. Sedam više sada ima CSKA koji je najviše profitirao “unikatnom glupošću”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije