Otočki mediji pišu

United i City u siječnju će se boriti za dovođenje Ivana Rakitića

ivan rakitić
UESyndication/PIXSELL
17.12.2014.
u 08:24

Istina je da Luis Enrique rotira igrače, ali Ivan je odigrao više od 70 posto mogućih minuta. Tako da je gotovo nemoguće da je nezadovoljan u Barci

Samo pola godine nakon što je Ivan Rakitić došao u Barcelonu, strani mediji pišu kako bi iz nje mogao i otići. Naime, sve češće se spominje interes otočkih klubova za njega, a posljednji koji je donio takvu priču jest Daily Express.

Tako prema njegovu pisanju hrvatskog veznjaka žele oba Manchestera, City i United, i već bi u siječnju željeli realizirati taj transfer. No, to treba uzeti s rezervom jer kao argument u članku koriste činjenicu da Rakitić nije zadovoljan u katalonskom klubu jer ima sve manju minutažu, što nije posve točno.

Istina je da Luis Enrique rotira igrače, ali Ivan je odigrao više od 70 posto mogućih minuta. Tako da je gotovo nemoguće da je nezadovoljan u Barci.

Ipak, ovakvi napisi ne trebaju čuditi, do kraja siječnja sigurno će ih biti mnogo.

>>Ivan Rakitić izabran među 11 najgorih igrača u Primeri

Komentara 3

SA
SI aka SI
14:37 17.12.2014.

tak je Modrić igrao loše, pa su ga u prvom prijelaznom roku vraćali u Englesku. Zapravo, riječ je o neophodnom vremenu za prilagodbu, a ne o lošoj formi. Modrić je danas nezamjenjivi prvotimac Reala, a to će i Rakitić postati u Barci. Uostalom, on već i sada igra poprilično puno i dosta dobro.

DI
dinamojavolim1
14:44 17.12.2014.

mislim da rakitic igra jako dobro s obzirom da je dosao iz puno slabijeg kluba i svakom bi trebalo vremena za prilagodbu u sevilli se sve vrtilo oko njega,pucao je penale,slobodnjake...naravno da je zabijao vise...i igrao je blize golu tako da je i vise asistirao sve u svemu mislim da moze biti zadovoljan

OR
Orlando *
09:38 17.12.2014.

Ništa od velike Barse, najbolje da nije napustio Sevillu, i sam je rekao da je tamo najsretniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije