VIDEO: APSOLUTNI HIT

Urnebesna scena iz šeste lige obilazi svijet: Trener uletio u teren i faulirao igrača, nastao je kaos

Screenshot: X.com
09.09.2024.
u 19:09

"Nedjeljama mi smo svi nogometni fanovi koji gledaju utakmice, pogonjeni strašću prema igri. Ovaj prekršaj bio je nesportski i zaslužuje kaznu, koju je naš trener dijelom i dobio", kažu predstavnici Subbiana

Trener talijanskog šestoligaša Subbiana Alessio Guidotti postao je hit na internetu zato što je u utakmici protiv Pontassievea napravio - prekršaj na igraču. Da, ono što je zadatak protivničkog igrača napravio je on, i na taj način je spriječio akciju iz kontre.

 

Naravno, ekipa Pontassievea ga je napala, a sudac nije imao izbora osim dodijeliti mu crveni karton. Naravno, trener je prihvatio kaznu i ispričao se protivnicima.

Sve u najboljoj namjeri za svoju momčad, isplatilo se, ostalo je na kraju 0-0, ali potez je svejedno bio nesportski. Očekivao se i otkaz, ali do njega ipak nije došlo, no za ovaj potez bi ga svakako talijanski savez trebao kazniti. 

"Nedjeljama mi smo svi nogometni fanovi koji gledaju utakmice, pogonjeni strašću prema igri. Ovaj prekršaj bio je nesportski i zaslužuje kaznu, koju je naš trener dijelom i dobio. Isto tako, uvjereni smo da taj incident nema veze s nasiljem te da je našem treneru jako žao. Nadamo se da će ostati na ovome", kažu predstavnici Subbiana.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
22:26 09.09.2024.

Genijalno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije