POZNAT NOVI TERMIN

Utakmica Gorice i Slaven Belupa odgođena zbog magle

Unatoč odrađenom zagrijavanju, utakmica Gorice i Slaven Belupa je odgođena
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
30.10.2022.
u 17:34

Još nije poznat novi termin odigravanja ovog dvoboja, postoji mogućnost da se on odigra u ponedjeljak, ali možda bude i odgođen za proljeće.

Susret 15. kola HNL-a između Gorice i Slavena Belupa, koja se trebala igrati u nedjelju od 17.30 sati na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici, odgođen je zbog magle.

Utakmica će se igrati u ponedjeljak od 14 sati, objavila je Gorica.

Posljednja Gorica ostala je tako na šest osvojenih bodova, šest manje od devete Rijeke, dok je Slaven Belupo četvrti sa 23 boda.

Na vrhu je Dinamo sa 35 bodova, drugi Hajduk ima 31.

Standings provided by Sofascore

Ključne riječi

Komentara 2

KA
kanđija
18:41 30.10.2022.

Bitno da se jučer moralo igrati a nista vidjeli nismo. Sve u režiji Kustića i Marića koji je čak bio službena osoba na utakmici!!!!!

BS
Blue_shirt
18:03 30.10.2022.

Draga gospodo iz hns. Zar neznate da je na kontinentu tijekom listopada i studenog ujutro i navecer magla ? Pa kreteni zasto se utakmice neigraju u 15h ??? Kako nijemci mogu igrati skoro svi u 15... Imate dva kanala maxtv sponzora cemu sluzi drugi ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije