ŽDRIJEB U NYONU

Dinamo doznao protivnika u posljednjoj prepreci prije LP, plavi su imali sreće!

Dinamo i Istra sastali se u 1. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
05.08.2024.
u 12:10

To će biti pobjednik dvoboja Karabag (Azerbajdžan) - Ludogorec (Bugarska). Ako Dinamo ne prođe, nastavit će u skupini Europske lige.

Dinamo je danas na ždrijebu u Nyonu doznao protivnika u posljednjem pretkolu Lige prvaka. To će biti pobjednik dvoboja Karabag (Azerbajdžan) - Ludogorec (Bugarska) tako da se može reći da je hrvatski prvak imao sreće budući da je mogao izvući Galatasaray. Ako Dinamo ne prođe, nastavit će u skupini Europske lige.

Prva utakmica igrat će se na Maksimiru, a termini su 20. i 21. kolovoza, dok su uzvrati tjedan dana kasnije. Uđe li Dinamo u Ligu prvaka, zaradit će 40-ak milijuna eura. A ako ne uspije, nastavit će u Europskoj ligi tako da ima zagarantiranu jesen u Europi.

Ovo su parovi play-offa:

Young Boys (Švi) - Galatasaray (Tur)
DUNAMO (HRV) - Karabag (Aze) / Ludogorets (Bug)
Midtjylland (Dan) / Ferencvaros (Mađ) - Slovan Bratislava (Slk) / APOEL (Cip)
Jagiellonia (Polj) / Bodo/Glimt (Nor) - Crvena zvezda (Srb)
Malmo (Šve) / PAOK (Grč) - Sparta Prag (Češ) / FCSB (Rum)
Lille (Fra) / Fenerbahče (Tur) - Slavia Prag (Češ) / Union Saint-Gilloise (Bel)
Dynamo Kijev (Ukr) / Rangers (Ško) - Salzburg (Aut) / Twente (Niz)

>> Ovako su izgledali mali vatreni prije nego su postali slavni. Neke od njih nećete prepoznati

Dinamo i Istra sastali se u 1. kolu SuperSport HNL-a
1/21
 
 
 
 
 
Ključne riječi

Komentara 7

PA
pappmisi
12:50 05.08.2024.

Ludogorec je ima sjajnu momcad , dobro organiziran klub , mnogo jaci od Ludogoreca od prije 5-10 godina kada smo ih na jedvite jade izbacili !!

CR
crocro
14:40 05.08.2024.

Ludogorec je ekipa koja u mislima odgovara Dinamu a praktično uopće ne odgovara. Dinamo bi puno bolje igrao s jačim protivnikom nego s Ludogorecom. Nešto ima u njihovoj igri što ne odgovara Dinamu. Vjerujem u Dinamo i ako se postavi pobjednički bez kalkulacija, ako je u stanju nametnuti svoj stil igre, mogao bi izaći kao pobjednik, naravno ako im Ludogorec bude protivnik.

FR
freeshooter
17:01 05.08.2024.

...ma meni su ovo sjajne vijesti za Dinamo i naš nogomet, otvorilo se, bolje nije moglo, jednostvno mi sada moramo to proći i ući u LP... i zato nema prodaje, prevelik nam novac dolazi, moramo održati ovaj roster za LP... sada smo na pragu tog raja, ulaska u društvo velikih top 30, i korak da direktno budemo među najvećim... isto će biti i od najvećeg krucijalnog značaja za daljni razvoj i uspjehe Dinama... a ustvari sve kako je netko to unaprijed rekao, vidio u svojim vizijama, i postavio kao nužni cilj Dinama prije reforme LP, rekao bih njenog ekskluzivnog zatvaranja... i treba se svima zahvaliti, onome tko je godinama strpljivo gradio ovakav veliki Dinamo, svima koji su ostavili dio sebe za ovaj uspjeh, a najbolje nam tek slijedi... vooolim te Dinamooo... idemo dalje samo jako... ale, ale dinamo ale...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije