11.10.2024. u 17:51
Dvoboj mladih nogometnih reprezentacija Hrvatske i Andore pratimo u tekstualnom prijenosu na portalu Večernjeg lista
HRVATSKA
Beljo 60'
1-0
ANDORA
Kvalifikacije za Euro U-21, 18.00, Gradski stadion, Koprivnica
Gol
60' (Gol)

EVO GOLAAAAAAAAAA!!!!! DIOOOOOOOOOOON DRENAAAAAAAAAAAAAAAA BELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! U GUŽVI U 16-ERCU LOPTA JE NEKAKO DOSPJELA DO NJEGA, A ON JE IZ VOLEJA ZAKUCAO ZA VODSTVO.

53'

U drugom poluvremenu ništa nismo vidjeli. Vrijeme teče, Hrvatska u ovoj utakmici nipošto ne smije ispustiti bodove.

46'

Počinje drugo poluvrijeme. Sretno, Hrvatska.

45'

Kraj vrlo slabašnog prvog poluvremena. 

36'

Prvi udarac za Andoru s ruba kaznenog prostora uputio je Rodrigo Tapia, ali daleko od gola.

33'

Je li ovo još veća šansa od Beljine? Moguće da je. Crnac je pretrčao suparnika na desnoj strani, pucao, svladao Rabela, ali ne i zadnjeg igrača u obrani Andore koji s crte spašava čist gol.

31'

Pola sata je prošlo. Na prvi gol se i dalje čeka.

27'

Još jedna šansa za Hrvatsku. Valinčić je prošao po desnoj strani i ubačajem našao Ivanovića koji glavom puca pored gola.

Žuti karton
22' (Žuti karton )

Beljo je zbog simuliranja u 16-ercu Andore dobio žuti karton. VAR-a u ovim kvalifikacijama nema, tako da se sučeva odluka neće promijeniti.

20'

Hrvatska je konačno probila Andorce, Ivanović je podvalio fantastičnu loptu za Belju koji izbija 1 na 1 s Rabelom, ali udarac je bio vrlo loš i golman Andore ga je lako obranio.

17'

Vušković je opalio iz daljine, ali daleko od gola.

15'

Tek sad je upućen prvi udarac na utakmici. Iako će biti, bolje da nije zapisan u statistiku s obzirom da je Dion Drena Beljo iz slobodnog udarca pogodio živi zid.

11'

I dalje ništa konkretno nismo vidjeli u ovoj utakmici. Hrvatska nikako ne uspijeva probiti bunker Andore.

5'

Ispitivanje snaga na početku utakmice. Hrvatska očekivano dominira u posjedu, ali zasada ništa konkretno nismo vidjeli.

1'

Utakmica je počela.

SASTAVI

HRVATSKA: Čavlina - Valinčić, Vušković, Prpić, Hrgović - Belcar, Soldo, Vidović - Beljo, Ivanović, Crnac

ANDORA: Rabelo - Boutarfas, Acosta, Robinat, Belido - Rodrigo De Las Heras, Rodriguez, Ferreira - Alvarez, Guma

LJESTVICA

Evo kako trenutno izgleda ljestvica naše skupine. Napomenimo i to da sat vremena ranije, od 17 sati svoj susret počinju Farski Otoci i Portugal.

Standings provided by Sofascore
POČETAK

Lijepi pozdrav, poštovani čitatelji i pratitelji portala Večernjeg lista. Pred nama je tekstualni prijenos utakmice U-21 nogometnih reprezentacija Hrvatske i Andore. Izabranici Ivice Olića večeras u Koprivnici imaju pretposljednji test u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo koje će se održati sljedeće godine. Protiv Andore, nominalno najslabijeg protivnika u skupini očekuje se pobjeda, a onda nam u nastavku kvalifikacija slijedi uzbudljiv dvoboj zadnjeg kola s Grčkom, koji bi mogao biti odlučuijući za rasplet skupine.

Komentara 2

Avatar Žuti
Žuti
18:53 11.10.2024.

Mene smeta što se svaka šuša od igrača tako lagano promakne u trenera repke. Koji je vrag tamo Mandžukić? Koj vrag tamo radi Ćorluka? Koje su njihove reference? Koga oni mogu savjetovati što se tiče ičega? Dalić bi se trebaoo okružiti iskusnim trenerima na svim poljima, pa i onima koji su jači od njega po pitanju taktike.

Avatar Castro
Castro
18:38 11.10.2024.

Stvarno nas prave ludima.. ne, ne prave nego pokušavaju.. pazi ovo… Olić je bio pomoćnik Daliću… i kao takav ne ide trenirati Sesvete, Zadar , Goricu … neeeee On je ODMAH trener reprezentacije !!!!! Privatna prćija je ovo postalo… zadužili nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije