VEČERNJI TV

Strupar: Hajduk je zasluženo pobijedio, a Petko se mora posložiti u glavi ili se ostaviti nogometa

Foto: Screenshot
1/4
21.04.2022.
u 13:28

U studiju Večernjeg lista je Branko Strupar, bivši napadač koji je postao legenda Belgije, komentira aktualnu 'HNL ludnicu'

U zaostaloj utakmici 9. kola Prve HNL Hajduk je na Poljudu svladao Dinamo s 1-0 (0-0). Strijelac jedinog gola bio je Nikola Kalinić u 63. minuti. U studiju Večernjeg lista je Branko Strupar, bivši napadač koji je postao legenda Belgije, komentira aktualnu ''HNL ludnicu'' u studiju s našim urednikom Hrvojem Delačem.

– Hajduk je apsolutno zasluženo pobijedio. Tu nema govora – jasno je poručio Strupar.

Kakav vam je Marko Livaja?

– Strašan. Svaka čast. Vratio se u Split, pokazao da je ekstra igrač, ali previše se oslanjaju na njega. Kalinić, Krovinović, Livaja, jučer se vidjelo, Hajduk je odmah startao napadački. On se isticao, jasno je da je to čudo od igrača.

– Velik  je izazov sada nakon emotivnog pražnjenja otići u Koprivnicu bez svoja dva najjača aduta. Ako to uspiju, to bit će sigurno jako neugodni do kraja – kaže Strupar.

Ovom pobjedom Hajduk stigao je na 62 boda, četiri manje od vodećeg Dinama, a dva manje od drugog Osijeka. Do kraja prvenstva ostalo je još pet kola, a Dinamo očekuju još dva derbija, oba u Zagrebu, u 34. kolu  ugostit će Osijek, a u posljednjem, 36. kolu, Hajduk.

– Nije lako nikome, ali Dinamo ima taj privilegij da igra kod kuće i s Hajdukom i s Osijekom. Bilo bi spektakularno da odlučuje zadnji derbi na Maksimiru.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Dodajmo,  u zaostaloj utakmici 9. kola Prve HNL Hajduk je na Poljudu svladao Dinamo s 1-0 (0-0). Strijelac jedinog gola bio je Nikola Kalinić u 63. minuti. Ovom pobjedom treći Hajduk stigao je na 62 boda, četiri manje od vodećeg Dinama, a dva manje od drugog Osijeka. Do kraja prvenstva ostalo je još pet kola, a Dinamo očekuju još dva derbija, oba u Zagrebu, u 34. kolu će ugostiti Osijek, a u posljednjem, 36. kolu Hajduk. 

>> Euforija nakon gola Hajduka:

Ključne riječi

Komentara 2

RA
radolizem
13:27 21.04.2022.

Dinamo treba rješenje za 5 kola. Dinamu ne treba dugoročno rješenje nego vojnik kluba koji će sačuvati +2 boda u odnosu na Osijek i + 4 u odnosu na Hajduk. Ovo je šok terapija, po meni idealno za Čačića.

BS
Berekin ST
18:06 21.04.2022.

Ovo je idealno za Cacica... i za Osijek i za Hajduk... ako Marijan Kustic ustraje na kolikom-tolikom postenju od strane sudaca u hnl-u ovo je sansa! A di je bija Ademi jucer? Ali se pripa dopinske kontrole?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije