Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14.03.2024. u 20:57
Dinamo je u prvoj utakmice osmine finale protiv PAOK-a slavio rezultatom 2:0. Ipak, plavi nisu izdržali pritisak na kultnoj Toumbi. Već su u prvome poluvremenu primili tri gola. Pogodak Hoxhe na početku drugog dijela dao im je nadu, no četvrti pogodak PAOK-a naznačio je kraj. Realizirani penal u 88. minuti za konačnih 5:1 samo je potvrdio slavlje domaćina
PAOK
Rahman (27'), Koulierakis (33', 73'), Thomas (42'), Živković (p. 88')
5-1
Dinamo
Hoxha (49')
PAOK - Dinamo, 18:45, Solun, Grčka
Kraj
(Kraj)

90' + 7 - Utamica je gotova.

Nadoknada
(Nadoknada)

90' + 1 - Igrat će se šest minuta više u Solunu.

Žuti karton
(Žuti karton )

90' + 1 - Ogiwara je dobio žuti.

Gol
(Gol)

88' - Živković je bio siguran prilikom izvođenja udarca s bijele točke. To je vjerojatno  to za Dinamo. Samo čudo im može donijeti dva pogotka koji bi ih poslali u produžetke.

Penal
(Penal)

87' - PAOK je dobio penal nakon prekršaja Mišića na Despodovu.

85' - Puca i Mišić iz daljine, ali Kotarski je ponovo siguran.

83' - Murg je umalo doveo PAOK na dva gola prednosti. Pucao je s 10-ak metara, ali nedovoljno precizno.

Zamjena
(Zamjena)

82' - Ozdoev umjesto Schwaba na strani PAOK-a.

Zamjena
(Zamjena)

80' - Dinamo zabija, ali gol Kulenovića je poništen zbog igranja rukom. Malo prije toga, Kulenović, Ogiwara i Vidović ulaze umjesto Sučića, Perkovića i Hoxhe.

Zamjena
(Zamjena)

78'- Sammata, Otto i Murg ulaze umjesto Thomasa, Vieirinhe i Koulierakisa.

Zamjena
(Zamjena)

74' - Kaneko ulazi umjesto Špikića.

Gol
(Gol)

73' - PAOK ponovo zabija! Koulierakis je bio najbolji kod izvođenja kornera i ponovo poslao loptu u Dinamovu mrežu.

Zamjena
(Zamjena)

67' - Taison se povrijedio i ne može nastaviti. Umjesto njega u igri je Despodov.

64' - Kotarski ponovo spašava PAOK. Sučić je izbacio igrača domaće momčadi i lijepo zapucao. Ipak, hrvatski vratar uspjeva zaustaviti loptu. Dinamo se probudio i nastavlja tražiti pogodak za novo ukupno vodstvo.

Žuti karton
(Žuti karton )

60' - Zapucao je i Baturina, ali je lopta naišla na domaći blok. Koulierakis je dobio žuti karton.

56' - Sučić puca s ruba kaznenog prostora, ali lopta odlazi preko vrata domaće momčadi.

53' - Špikić se oslobodio suparničkog igrača i uspio sam ostati pred Kotarskim koji izvrsno brani. Dinamu je bi ovaj pogodak zlata vrijedio. Ovako se borba na Toumbi nastavlja s poravnatim rezultatom.

Gol
(Gol)

49' - Arber Hoxha zabija prvi gol Dinama večeras! Rezultat je sada 3:3. Nakon dodavanja Petkovića lopta se odbija od Živkovića i dolazi do Hoxhe koji iz teškog kuta zabija.

46' - Počelo je drugo poluvrijeme!

Poluvrijeme
(Poluvrijeme)

45' + 3 - Gotovo je prvo poluvrijeme. Moglo bi biti kobno za Dinamo. Sada plavima treba preokret, no to moraju napraviti na stranom terenu.

Nadoknada
(Nadoknada)

45' - Igrat će se još tri minute.

Gol
(Gol)

42' - Thomas zabija i treći gol za PAOK!

37' - Ristovski ubacuje na Petkovića. Napadač Dinama nije uspio dobro zapucati. Lak posao za Kotarskog.

Gol
(Gol)

33' - Konstantinos Koulierakis zabija za 2:0. Grčki igrač je pucao iz daljine, a lopta se nezgodno odbila od Sučićevih leđa. Nevistić je nije mogao dohvatiti.

Gol
(Gol)

27' - PAOK je poveo golom Abdula Babe Rahmana. Sve je počelo ubačajem na prvu vratnicu. Domaći igrači su je prebacili do druge vratnice i Rahmana koji je šalje glavom u mrežu. Nevistić nije imao što napraviti.

23' - Pokušava i Koulierakis glavom. Ponovo lopta odlazi pokraj Dinamovog gola. Važan je tu Živković koji sjajnim ubačajima dovodi svoje suigrače u prilike da zaprijete Nevistiću.

22' - Najprije su se domaćini obranili od naleta plavih pa odgovorili pokušajem Konstanteliasa. Na sreću promašuje čitav gol.

19' - Ovoga puta pokušava Živković zaprijetiti golu Dinama. Snažan udarac, ali ne dovoljno precizan.

17' - Hoxha pada u šesnaestercu nakon duela s Kedziorom. Nema penala.

15' - Sjajna obrana vratara Dinama. Koulierakis je zapucao glavom, nakon ubačaja iz slobodnjaka, no Nevistić spašava plave.

Žuti karton
(Žuti karton )

14' - PAOK ponovo pokušava zaprijetiti kontrom nakon Dinamovog kornera. Baturina je presjekao Konstanteliasa, ali po cijenu žutoga kartona.

11' - Nakon Dinamovog kornera i gužve u domaćem kazenom prostoru PAOK pokreće kontru. Dinamoi braniči su na mjestu i uspjevaju to zaustaviti.

7' - Brandon ponovo pada nakon duela s Bernauerom. Sudac ponavlja odluku. Ništa od lakog pogotka za domaću momčad.

3' - Nakon duela s Bernauerom, Brandon pada u kaznenom prostoru Dinama. Domaća momčad traži penal, ali ništa od toga kaže sudac.

3' - Očekivani pritisak domaćina od početka utakmice. Ako žele proći trebaju nadoknaditi dva pogotka zaostatka. Navijači su prije utakmice zahtjevali pobjedu, no to je lakše reći, nego učiniti.

Početak
(Početak)

1' - Utakmica je počela!

SASTAVI

Dinamo: Nevistić - Ristovski, Bernauer, Theophile, Perković - Mišić, Sučić - Špikić, Baturina, Hoxha - Petković

PAOK: Kotarski - Otto, Kedziora, Koulierakis, Baba - Ozdojev, Meite - A. Živković, Konstantelias, Taison - Thomas

Navijači PAOK-a su uoči utakmice u Solunu podigli transparent s porukom za navijače Dinama i bratsku skupinu Bad Blue Boysa, Panathinaikosove Gate 13.

GDJE GLEDATI

Televizijski prijenos utakmice Dinama i PAOK-a možete pratiti na kanalu Arena Sport 1.

Na utakmici Dinama i PAOK-a trebali bi doći i navijači beogradskog Partizana - Grobari. Skupina je u bratskim odnosima s Gate 4, 'ultrasima' PAOK-a. Prilikom održavanja najvećih utakmica, skupine nerijetko dolaze u Solun, odnosno Beograd kako bi podržale klubove svojih saveznika. Više pročitajte OVDJE.

Da maksimirski plavi imaju veliku prednost iz prvog ogleda, to je jasno. No opuštanja večeras biti ne smije. Što kažu brojevi možete pročitati OVDJE.

Grčka policija je pod punom spremom dočekala gostovanje Dinama. Imaju naređenje: 'Uhitite sve sumnjive osobe.' Više možete pročitati OVDJE.

Kako bi Dinamo trebao večeras izgledati protiv PAOK-a pročitajte OVDJE. Jakirović ima samo jednu dvojbu...

"Već se u autobusu na putu do stadiona osjeti ta atmosfera, prolazi se kroz nekakav, koliko se sjećam, dosta opasan kvart, svašta su navijači bacali na naš autobus", rekao je nekadašnji miljenih navijča, Luis Ibanez. On je 2010. godine iskustio kako je igrati protiv PAOK-a na njihovom terenu. Više pročitajte OVDJE.

"Dinamo? Ma proći ćete kao Hajduk, ispast ćete", rekao je jedan od grčkih navijača u Solunu. Najavljuju veliku borbu, a užarena atmosfera zasigurno neće izostati. Više možete pročitati OVDJE.

Trener Grka, Razvan Lucescu, izgubio živce pred novinarima. Kako je na njih planuo uoči utakmice na Toumbi možete pročitati OVDJE.

Novi predsjednik Dinama Velimir Zajec izrazito je cijenjen u Grčkoj još iz igračkih dana. Uoči uzvratne utakmice Dinama i PAOK-a dao je intervju tamošnjim medijima i otkrio što je rekao igračima. Više možete pročitati OVDJE.

Grčki navijači uoči dolaska Dinama upali su u trening-kamp. Ljutiti zbog poraza koji je PAOK u nedjelju doživio od gradskog rivala Arisa od svog kluba zahtjevaju samo jedno. Više možete pročitati OVDJE.

Kako je izgledao dolazak Dinamovih igrača u Grčku možete vidjeti OVDJE.

Branič Lokomotive Marin Leovac (35) jedan je od šest igrača koji su nastupali i za zagrebački Dinamo i grčki PAOK. Prije velike utakmice u Solunu poslao je upozorenje hrvatskoj momčadi. Više možete pročitati OVDJE.

U Dvoboj PAOK-a i Dinama pravdu će dijeliti sudac s kojim hrvatske momčadi još nisu upoznate. Više možete pročitati OVJDE.

Dinamo na teškom gostovanju u Solunu lovi još jedan prekid negativne serije. Naime, plavi nikada nisu slavili na grčkome tlu u službenim utakmicama. Više možete pročitati OVDJE.

Komentara 74

B2
bordon 2
19:32 14.03.2024.

Kako reče Zajec imamo Dinamo. E sad je to pravi Dinamo.

B2
bordon 2
19:43 14.03.2024.

BBB i Zajec će dovesti Dinamo da bude kao Cibona.

Avatar Crni labud
Crni labud
19:34 14.03.2024.

Vidi se da je Zeko preuzeo Dinamo. Bore se kao zečevi. Čestitke BBB-u na izboru. Pogodili su sa Šimićem i Bišćanom prvi put kao i sad sa Zekom drugi put. Ali nije problem. Birat će oni opet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije