uzvraća udarac

Van Gaal: I Fiorentina je zabila gol iz zaleđa

Louis van Gaal
Reuters
10.03.2010.
u 21:02

Bayernov trener Louis van Gaal odaslao je ''retern'' svima onima koji tvrde da je njegova momčad nezasluženo prošla Fiorentinu u osmini finala Lige prvaka.

Takva stajališta, dakako, prvenstveno zauzimaju igrači Fiorentine, kao i njezin trener Cesare Prandelli, koji tvrdi da je odlučujući trenutak obje utakmice bio drugi Bayernov gol na prvoj utakmici u Münchenu, kojeg je Miroslav Klose postigao iz očiglednog zaleđa.

Tada je i Van Gaal priznao da su suci pogriješili, budući da je Klose bio u zaleđu od dva metra, a Bavarci su dobili taj susret s 2:1. U Firenci su izgubili s 3:2, ali su zbog pogotka više u gostima prošli među osam najboljih…

- Jučer su se iz Fiorentine opet tužili na taj gol kojeg je u prvom susretu zabio Klose. Međutim, suci su i u Firenci zbog zaleđa trebali poništiti drugi gol Fiorentine, kojeg je postigao Stevan Jovetić – izjavio je Van Gaal.

Usporena snimka pokazuje da je nizozemski stručnjak u pravu. Alberto Gilardino, koji je sjajno petom asistirao Jovetiću za taj gol, bio je u zaleđu u trenutku kada je primao loptu.

O samoj utakmici, Van Gaal je rekao:

- U svakoj utakmici volim pobijediti. U Firenci smo ostvarili osnovni cilj, prošli smo dalje, ali smo izgubili utakmicu. Usprkos naših grešaka koje smo radili u obrani, smatram da smo igrali bolje od Fiorentine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije