PROPUSTIO UTAKMICU

Vatreni ima koronu! Klub objavio koliko će izbivati s terena

Europa League - OGC Nice v Real Sociedad
Foto: Manon Cruz/REUTERS
1/3
Autori: vecernji.hr, Hina
25.10.2024.
u 16:40

U osam je nastupa Luka Sučić upisao jedan pogodak. Bio je to izvrstan gol protiv Atletico Madrida, no opasan ofenzivni veznjak nerijetko prijeti protivničkom golu

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Sučić bio je u četvrtak pozitivan na koronavirus pa nije nastupio za Real Sociedad protiv Maccabija iz Tel Aviva. "Bio je bolestan. Nije ništa ozbiljno, mogao bi zaigrati već u nedjelju", rekao je u petak Hini klupski glasnogovornik Jon Munduate.

Sučić, 22-godišnji veznjak, nije se osjećao dobro uoči nastupa u Beogradu gdje je Maccabi ugostio Baske u Europskoj ligi. Testiran je zbog simptoma koji su upućivali na koronavirus, a rezultat testa je bio pozitivan. Real Sociedad je pobijedio s 2-1, a u nedjelju ga očekuje doma prvenstvena utakmica s Osasunom.

GALERIJA Kruže fotke novog stadiona Hajduka, navijači zgroženi: 'Ovo je kao torta na dječjem rođendanu'
Europa League - OGC Nice v Real Sociedad
1/5

Mladi vatreni izvrsno je započeo svoju prvu sezonu na španjolskim travnjacima. U redove baskijske momčadi stigao je ovoga ljeta u transferu iz Red Bull Salzburga vrijednom deset milijuna eura. Sjajno se snašao, a njegove igre su nerijetko i bolje, no što je to bio slučaj kada je nastupao u dresu austrijskog doprvaka.

Tako je u osam nastupa upisao jedan pogodak. Bio je to izvrstan gol protiv Atletico Madrida, no opasan ofenzivni veznjak nerijetko prijeti protivničkom golu. Ilustrira to i njegova igra protiv Real Madrida kada čak dvaput pogodio okvir gola. Njegovu izvrsnu formu i talent prepoznaje i klub koji ga je proglasio najboljim igračem u mjesecu rujnu.

VIDEO Što Dinamu treba za prolaz u nokaut fazu LP-a? Značajno su mu porasle šanse nakon Salzburga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije