TALIJANSKI INSAJDER PIŠE

Vatreni u pregovorima sa senzacijom prošle sezone. Mogao bi zaigrati u Ligi prvaka

Euro 2024 - Croatia v Italy
Foto: LISI NIESNER/REUTERS
1/3
07.07.2024.
u 18:55

Pongračić je bio povezivan i s Dinamom, no taj se transfer nije ispunio, te bi sada, prema svemu sudeći trebao otiči kod Vincenza Italiana u Bolognu

Marin Pongračić će prema svemu sudeći promijeniti klub. Hrvatskog se reprezentativca povezivalo s više klubova, a sada talijanski insajder Nicoló Schira prenosi kako je krenuo u pregovore s novim klub. Nakon vrlo dobre sezone u Lecceu, hrvatski reprezentativac s 10 nastupa za vatrene koji je na ovom europskom prvenstvu igrao protiv Španjolske i Italije trebao bi potpisati za prošlosezonsku senzaciju Serije A, Bolognu.

Bologna u hrvatskom stoperu vidi idealnu zamjenu za Riccarda Calafiorija za kojeg postoji veliki interes na Otoku. Talijanski stoper prema Transfermarktu vrijedi 30 milijuna eura, a za njega su zagrizli Arsenal i Liverpool. Pongračić pak vrijedi 7 milijuna eura, te je izvjesno da će otići iz Leccea. Upravo u njemu Bologna vidi zamjenu za svog najvrjednijeg eksponenta. 

GALERIJA Pogledajte kako izgleda raskošna kuća Luke Modrića u elitnom zadarskom naselju Kožino

Euro 2024 - Croatia v Italy
1/19

Pongračić je bio povezivan i s Dinamom, no taj se transfer nije ispunio, te bi sada, prema svemu sudeći trebao otiči kod Vincenza Italiana u Bolognu.

Podsjetimo, Bologna je prošle sezone izborila europski nogomet po prvi put nakon 22 godine, te bi tako Pongračić, ako potpiše, trebao igrati Ligu prvaka ove sezone. Inače, u Bologni ga čeka drugi hrvat - Nikola Moro.

 

VIDEO Grci žele Petkovića, ali nemaju novca. Cjenkanje? U Dinamu su jasni - to ne dolazi u obzir

Komentara 2

18
188
19:17 07.07.2024.

Opet pišete o nogometu. Ispirete nam mozak s time.

BP
Besposlen pop
19:09 07.07.2024.

Naravno da će naći neki angažman, pa nije ga Dalić forsirao naustrb Erlića bez razloga! Ni bez rikverca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije