NEOČEKIVANI PROBLEM

Vatreni zapeli u Južnoj Africi! Odbili su ih pustiti u zemlju

Neuruppin: Hrvatski nogometaši odradili trening nakon bolnog poraza od Španjoske
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
19.07.2024.
u 20:40

Vjeruje se da bi cijela situacija uskoro trebala biti riješena i da će oba nogometaša moći normalno ući u državu, no pitanje je hoće li to biti na vrijeme da se stignu pridružiti momčadi za prijateljsku utakmicu

Hrvatski nogometaši Nedjeljko Labrović i Kristijan Jakić bili su s momčadi Augsburga na putu prema Johannesburgu kada su neočekivano zapeli u zračnoj luci na prostoru Južnoafričke Republike. Njihov je let je išao iz Dubaija prema najvećem gradu Južne Afrike, no zbog problema s vizom odbijen im je ulazak u zemlju.

Ostatak momčadi je uspio najnormalnije proći sve provjere i otići do baze momčadi uoči subotnje prijateljske utakmice s tanzanijskim Young Africans SC-om. Hrvatski nogometaši morali su se vratiti u Dubai zajedno s direktorom Michaelom Strollom kako bi pokušali riješiti probleme oko vize.

GALERIJA Neodgovorni navijač utrčao na europsku utakmicu Sarajeva, nestašna maca ukrala svu pozornost

Neuruppin: Hrvatski nogometaši odradili trening nakon bolnog poraza od Španjoske
1/6

Dakako, vjeruje se da bi cijela situacija uskoro trebala biti riješena i da će oba nogometaša moći normalno ući u državu, no pitanje je hoće li to biti na vrijeme da se stignu pridružiti momčadi za prijateljsku utakmicu.

Oba igrača su se Augsburgu pridružili ovoga ljeta kao standardni članovi momčadi. Jakić je prošle sezone tamo bio na posudbi, a sada su ga otkupili od Eintrachta za pet milijuna eura. Labrović je pak stigao iz Rijeke u transferu vrijednom 2.5 milijuna eura.

VIDEO Joško Gvardiol uživa u moru na plažama Novigrada kraj Zadra

.

Komentara 1

N1
Neretva 1993
21:20 19.07.2024.

Tko je odgovoran za ovaj propust? Otkaz mu treba dati za tu sramotu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije