Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss sporta Hrvatske

Večeras doznajemo tko je najljepša sportašica: Na talent-showu pojavit će se pravi konj

storyeditor/2022-07-06/Foto22-0704-061.jpg
Direkcija izbora
07.07.2022.
u 16:00

U žiriju koji će birati najljepšu sportašicu bit će gimnastičar Filip Ude, srebrni s Olimpijskih igara u Pekingu

U hotelu Panorama, u gradu Prelogu s početkom u 20 sati, održat će se finalni izbor Miss sporta Hrvatske. Prijenos pratite uživo na portalu Večernjeg lista.

Večeras ćemo dobiti nasljednicu Borne Mohač, tenisačice iz Zagreba. Ove godine izbor slavi 30 godina postojanja i to je najstariji izbor ljepote u Hrvatskoj, koji je počeo nekoliko mjeseci prije izbora za Miss Hrvatske.

Finalistice, njih 17, predstavit će se žiriju u tri izlaska (sportska odjeća body feeling, kupaći kostimi dizajnerice Mirsade Jureše i večernje haljine G-Blue), ali i u talent-showu.

Zapravo, talent-show je nešto po čemu se ovaj izbor ljepote razlikuju od drugih izbora. U talent-showu svaka sportašica u 45 sekundi predstavlja sport iz kojeg dolazi.

Netko će pomisliti kako je to lagano, ali nije jer svaka sportašica sama mora osmisliti muziku i koreografiju, a za neke sportove teško je to osmisliti. Primjerice za preponsko jahanje. Ali, Ivana Matijašević, članica kluba Batida iz Zagreba, došla je na originalnu ideju.

Ona će za potrebe talent-showa koristiti pravog ponija s kojim će napraviti nekoliko krugova po središnjoj pozornici. Atraktivan nastup imat će i Brazilka Anny koja će u Prelog donijeti dašak atmosfere s čuvenog karnevala u Rio de Janeiru...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije