DOZNAJEMO

Potres u Dinamu! Predložena smjena Antolića, iza svega je Mamić

Zagreb: Konferencija za medije GNK Dinamo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
12.12.2022.
u 21:22

Dinamo je večeras napravio božićni domjenak na Trgu bana Josipa Jelačića u Johanu Francku, a dok su se gosti zabavljali, na stadionu je vladala dramatična atmosfera

Velike borbe odvijaju se u Maksimirskoj 128, dvije struje bore se za vladavinu u hrvatskom prvaku Dinamu. Jedna struja čuva leđa Zdravku Mamiću, bjeguncu od hrvatskog pravosuđa kojeg neki i dalje smatraju stvarnim gazdom Dinama, dok je druga strana naklonjena Krešimiru Antoliću. Ipak, moguće je da Antolić uskoro više neće biti prvi operativac zagrebačkog kluba, jer pokrenuta je njegova smjena. 

>> U studiju Večernjeg otkrivena životna priča Dominika Livakovića, otkrio ga je čovjek koji nije dočekao njegovu najveću noć: 'Mali buš videl, taj bu jednog dana svjetska klasa'

Mamića brani Rožić, očekuju se velike borbe 

Kako Večernji doznaje, skupština Dinama potegnula je pitanje hoće li Antolić i dalje biti član uprave hrvatskog prvaka ili su njegovi dani u Maksimiru odbrojani. Kako naši izvori kažu, 40 od 67 skupštinara okrenula je palac dole Krešimiru Antoliću, a grupa predvođena  Miroslavom Rožićem stala je u obranu Zdravka Mamića.

12.12.2010., Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 19. kolo, GNK Dinamo - NK Slaven Belupo. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Antolić trenutno još nije službeno smijenjen, ali cijela situacija ide prema tome. Skupština je dala prijedlog Izvršnom odboru da se smijeni Krešimir Antolić i sada je loptica na njihovom terenu, konačnu odluku mora donijeti izvršni odbor Dinama. 

Kako god, veliki potres događa se u Dinamu, a Zdravko Mamić iz Međugorja pokazuje da još ima velik utjecaj u Maksimirskoj 128.

Zdravko Mamić očito spava nemirno i ne odustaje od Dinama, pogotovo u vrijeme dok su barem četvorica igrača vruća na nogometnom tržištu (Livaković, Petković, Oršić, Šutalo).

>> Argentinci 300 milijuna eura skuplji od vatrenih, naš najskuplji igrač je Joško Gvardiol

 

Komentara 12

UG
ugota
21:42 12.12.2022.

Antolic je podmukli pokvaren covjek kad sve dobro ide u Dinamo on bi htio srusiti i unistiti izbacite ga sto prije

BS
Blue_shirt
22:57 12.12.2022.

Antolic se okrenuo deckima iz rudesa i nije sakupio dovoljno glasova. I to je sva mudrost. Simic i Maric ce morati probati i treci put, prva dva puca nisu prosla.

VO
Votum
23:33 12.12.2022.

Pred važnu utakmicu oni love novce i kuhaju svađe?! Plju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije