Tenis

Vekić bez glavnog turnira u St. Peterburgu

Donna Vekić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
30.01.2017.
u 13:54

Hrvatska će, ipak, imati predstavnicu u glavnom turniru. Ana Konjuh je imala izravan ulaz u glavni ždrijeb i za suparnicu u prvom kolu dobila je Rumunjku Monicu Niculescu

Hrvatska tenisačica Donna Vekić nije se uspjela kvalificirati u glavni ždrijeb WTA turnira u ruskom St. Peterburgu, nagradnog fonda 710.900 dolara, nakon što je u posljednjem kvalifikacijskom kolu bolja od nje sa 6-4, 5-7, 7-5 bila Belgijka Kirsten Flipkens.

Hrvatska će, ipak, imati predstavnicu u glavnom turniru. Ana Konjuh je imala izravan ulaz u glavni ždrijeb i za suparnicu u prvom kolu dobila je Rumunjku Monicu Niculescu koja se nalazi na 35. mjestu pojedinačne WTA ljestvice, četiri pozicije ispred naše tenisačice.

Pobjednica tog dvoboja u 2. kolu će igrati protiv 1. nositeljice turnira, Rumunjke Simone Halep, koja je slobodna u prvom kolu. Konjuh i Niculescu će svoj meč igrati u utorak.

Komentara 1

AD
antonio.demirovic
16:00 30.01.2017.

nek se ostavi tenisa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije