40 TISUĆA NAVIJAČA

Veličanstven dan za Dinamo: 'Ovaj trenutak podsjeća nas na slavne dane 1982. godine'

Zagreb: Brojni navijači popratili susret Dinama i Gorice
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
31.08.2024.
u 15:21

"Svaki član, svaki navijač, svaki korak s nama znači mnogo više od same brojke. Zajedno stvaramo Dinamo koji je sinonim za snagu, ponos i tradiciju. Hvala vam što ste uz nas", poručili su iz kluba

Dinamo nakon promjene vodstva doživljava procvat. Nakon uspješnog kraja izazovne sezone u kojoj su uspjeli obraniti naslov prvaka Hrvatske, prezimiti u Europi i uzeti Hrvatski nogometni kup, uslijedio je uspon kao iz bajke. Ne samo da su plavi uspjeli dovesti nove kvalitetne igrače, već su i zadržali kostur momčadi netaknutim. Uz to, plasirali su se u Ligu prvaka sjajnim igrama protiv Qarabaga (5:0), a do je klubu donijelo i financijsku stabilnost. Povrh svega, iz Maksimira stiže vijest da je klub dosegao brojku od 40 tisuća članova!

"S ponosom želimo podijeliti vijest da je naš klub dosegao brojku od 40.000 aktivnih članova! Ovaj trenutak podsjeća nas na slavne dane 1982. godine, kada je rekord od 42.000 članova ispisao jedno od najsvjetlijih poglavlja u povijesti našeg voljenog kluba. Danas, više nego ikada, osjećamo snagu i jedinstvo naših navijača. Zajedno smo prevladali mnoge izazove, a naša ljubav prema Dinamu iz dana u dan raste. Ta ljubav i podrška vode nas prema još jednom povijesnom postignuću - obaranju rekorda starog više od četiri desetljeća", pišu na službenim stranicama Dinama.

GALERIJA Dinamovi igrači postižu goleme iznose u Europi. Hajduka nema niti u primisli

Zagreb: Brojni navijači popratili susret Dinama i Gorice
1/10

"Uvjereni smo da ćemo, uz vašu nepokolebljivu podršku, do kraja ove kalendarske godine premašiti brojku od 42.000 članova i time ispisati novu stranicu Dinamove povijesti. Svaki član, svaki navijač, svaki korak s nama znači mnogo više od same brojke. Zajedno stvaramo Dinamo koji je sinonim za snagu, ponos i tradiciju. Hvala vam što ste uz nas. Hvala vam što ste dio ove priče. Zajedno, pišemo povijest", kažu iz kluba.

 

Podsjetimo, Dinamo najprije čeka derbi s Rijekom na Rujevici ove nedjelje, a u njega ulaze bez i jednog poraza ove sezone. Nakon toga će natjecanje u Ligi prvaka otvoriti gostovanjem kod Bayerna 17. rujna. Prva domaća na Maksimiru utakmica igrat će se 2. listopada protiv Monaca. Čitav raspored početne faze natjecanja u Ligi prvaka možete pogledati OVDJE.

VIDEO Dinamo je ušao u Ligu prvaka! Evo što donosi nova ligaška faza i kako funkcionira

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije