PORUKA IZ MAKSIMIRA

Velike novosti za sve dinamovce! Objavljena je vijest koju su svi čekali

Atmosfera na Maksimiru tijekom susreta play-offa Lige prvaka između Dinama i Qarabaga
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/3
23.08.2024.
u 11:24

"GNK Dinamo apelira na sve svoje navijače da se u ovoj sezoni suzdrže bilo kakvih neprimjerenih i nedopuštenih radnji i ponašanja diljem Europe i da budu prava potpora igračima kao što su to bili u završnici prošle i na početku ove sezone", pišu iz kluba

Izvrsna vijest za sve navijače Dinama stiže iz Maksimira. Klub je na službenim stranicama objavio kako ih je Uefa obavijestila da će navijači ove sezone ponovo moći putovati na europska gostovanja. Zabrana je bila na snazi od prošloga ljeta nakon nasilnih navijačkih nereda u atenskoj četvrti Nea Philadelphia prošloga ljeta kada su se prije utakmice 3. pretkola Lige prvaka sukobili članovi navijačkih skupina Dinama i grčkog AEK-a. Priopćenje kluba donosimo u cijelosti.

"GNK Dinamo zaprimio je dopis UEFA-e u kojem je krovna nogometna organizacija dopustila da naši navijači od ove sezone ponovno prisustvuju gostujućim utakmicama u europskim natjecanjima. U svom dopisu Uefa je ocijenila Operativni sigurnosni plan koji je klub dostavio značajnim napretkom u koordiniranju s navijačima na gostujućim utakmicama, ali je naglasila kako planiraju posebno nadgledati ponašanje navijača s obzirom na prijašnja događanja", pišu iz Dinama.

GALERIJA Dinamo srušio siloviti Qarabag i stoji na pragu Lige prvaka. Kulenović je heroj večeri!

Atmosfera na Maksimiru tijekom susreta play-offa Lige prvaka između Dinama i Qarabaga
1/116

"GNK Dinamo apelira na sve svoje navijače da se u ovoj sezoni suzdrže bilo kakvih neprimjerenih i nedopuštenih radnji i ponašanja diljem Europe i da budu prava potpora igračima kao što su to bili u završnici prošle i na početku ove sezone u domaćim utakmicama. Želja nam je da nogometnim svijetom ponovno kruže scene navijačke dominacije kao što je to bilo proteklih sezona u Ligi prvaka i Europskoj ligi. Scene sa San Sira, Stamford Bridgea, Red Bull Arene u Salzburgu itd. neka budu primjer za ovu sezonu", navode iz Dinama pa zaključuju:

"O detaljima prodaje ulaznica za nadolazeću utakmicu Play-off Uefa Lige prvaka protiv Qarabaga u Baku klub će pravodobno obavijestiti navijače na svojim internetskim stranicama." Dinamo će protiv Qarabaga igrati u Bakuu, u srijedu 28. kolovoza. Plavi su očekivali da će se sami morati suočiti s protivničkim terenom, no ipak im se sreća osmjehnula.

Komentara 4

CR
crocro
20:41 23.08.2024.

Nećete mi vjerovati ali ja sam pomislio:" evo od ponedjeljka dolaze bageri rušiti maksimirsko ruglo i gradnja novog modernog stadiona a ne stadiončića". Kada tamo a ono vijest dobra ali nižega ranga. Kada će stići vijesti koje će obradovati igrače, navijače, zagrepčane i Hrvate. Kada? Ima li netko tko je u stanju reći za koliko godina će se graditi novi stadion. Ljudi koji planiraju živjeti još 20-tak godina, njihov je san da makar vide gotov stadion. Hoće li to doživjeti? Dajte neka makar kažu javnosti da je početak gradnje za 12 godina, za 15, godina ili za 20 godina. Ali neka kažu narodu u oči. Obzirom da nema nikakvog muvinga oko stadiona za pretpostaviti je da gradnje nema još barem 10 godina. Do tada će svako selo imati novi stadion. To je sramota veličine kugle zemaljske.

PR
prajdali100
11:53 23.08.2024.

Izvrsno ! Sve je to u redu ali što je sa stadionom ? Zna li se što?

PO
pozitivan
14:44 23.08.2024.

Bilo bi stvarno krajnje vrijeme da počnu u Kranjčevićevoj uređivati stadion onda se možemo nadati i rješenju Maksimira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije