RJEŠENJE NA POMOLU

Veliki preokret: Real nudi Modriću novi ugovor? Španjolci otkrili detalje oko nastavka suradnje

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
Isabel Infantes/REUTERS
13.03.2024.
u 14:09

Španjolski list Marca objavio je u velikom tekstu da su u Madridu spremni dati Luki Modriću novi ugovor na kraju sezone

Luka Modrić mogao bi dobiti novi ugovor u madridskom Realu! U velikom tekstu koji je najprije objavljen u današnjem tiskanom izdanju, španjolska Marca otkrila je detalje pod kojima bi Modrić dobio novi ugovor u Realu koji bi ga s kraljevskim klubom vezao do lipnja 2025. godine.

Jedan od najčitanijih španjolskih medija u svom se tekstu osvrnuo na status prvotimaca Reala za sljedeću sezonu, poglavito onih kojima na ljeto ističe ugovor. Podvlače tako da mnoge igrače Reala već dugo traže klubovi iz Saudijske Arabije, a među njima je i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije.

Uz Modrića, spominju se tako i Ferland Mendy, Lucas Vazquez i Nacho, kapetan Reala. Sve su to igrači kojima ugovor s klubom uskoro istječe, a Marca se posebno pozabavila Modrićevim statusom.

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
1/6

"Real još nije povukao poteze s Vazquezom i Modrićem. I Nacho također zna što su mu rekli ljudi iz uprave. U svakom slučaju, sva trojica dobit će ponudu za sljedeću sezonu, ali njihove plaće neće rasti", piše Marca.

Znaju i Španjolci da će Arapi i sljedećeg ljeta igračima nuditi "brda i doline", a posebno su im zanimljivi igrači Reala.

Ključne riječi

Komentara 3

5A
5_ak
16:12 13.03.2024.

I mene isto

SP
Split71
14:41 13.03.2024.

Šta bi triba vama dati....nek vam karlo.L.da

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
14:34 13.03.2024.

Mene su učili da je nepristojno baviti se tuđim novcem. Kućni odgoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije