SPOMENUO I JAKIROVIĆA

Velimir Zajec najnovijom objavom na Facebooku izazvao reakcije navijača, evo što mu pišu

Susret Banjola i Dinama u šesnaestini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
1/4
27.09.2024.
u 22:12

Predsjednik Dinama uvjerava da je atmosfera u klubu sjajna, na što mu neki baš i ne vjeruju, već žele da se to pokaže u sljedećim utakmicama

Nenad Bjelica ovoga je petka i službeno predstavljen u Dinamu, dan nakon što je stavio potpis i odradio prvi trening po povratku u plave dvore. Novi trener hrvatskog prvaka po slovu tog ugovora na Maksimiru će biti do ljeta 2026. godine. U klub je stigao nakon smjene Sergeja Jakirovića prije tjedan dana, uslijed tri uzastopne utakmice bez pobjede u svim natjecanjima. Bjelica nastavlja nakon teškog posrtaja u Koprivnici prošlog vikenda, odnosno kup-pobjede kod četvrtoligaša Banjola u Istri.

Na press-konferenciji ovoga petka uz Bjelicu je bio i sportski direktor Marko Marić, a Velimir Zajec se navijačima obratio putem svog Facebook-profila. Predsjednik Dinama u kratkoj je poruci poželio sreću novom treneru, ali i otkrio da je bivši trener Jakirović još jutros bio u klubu.

- Zahvaljujem našem novom-starom treneru, jako smo sretni da je Nenad Bjelica stigao u Dinamo, on je izbor svih nas u klubu i svi stojimo iza njega. Isto tako, zahvaljujem i našem dosadašnjem glavnom treneru Sergeju Jakiroviću koji je i jutros bio kod nas u klubu, proveo s nama izvjesno vrijeme, puno smo o svemu pričali. Dinamo ima sjajnu atmosferu i to moramo nastaviti - napisao je Zajec, a ispod njegove objave nižu se dosta oprečne reakcije navijača.

- Kakvu sjajnu atmosferu, jesi ti ćorav???? Imam osjećaj da će Petko brzo odseliti, jer neće dozvolit da mu netko naređuje - napisao je jedan od Zajecovih pratitelja na Facebooku.

- Sad da je baš Bjelica super trener i nije, ali očito sada boljeg nije bilo. Ja ga osobno ne volim zbog njegovih izjava, ali ako je ovo brak iz interesa ok. Imal je on svojih propusta u prvom.mandatu, no navijamo za DINAMO - piše drugi.

- Slušao sam ga na presici i čovjek ima siguran gard, vjeruje u sebe, svoj tim i svoja znanja i vještine! Točno zna što želi i kako to postici i od srca mu želim da uspije! Sretno Dinamu!

- Ostaje Dinamo ubrzo bez još kojeg miliona.. Ovo bude kratkog vijeka.... - napisao je jedan pratitelj.

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
23:25 27.09.2024.

Ma stvarno sjajna situacija. 1:0, 9:2, 4:1 pa doduse pobjeda protiv svjetski Jake Banjole, pa dosao trener koji je zadnji put u Lizi Prvaka dobio 2 komada u zadnjem dvije minute, pa pljuvao po Dinamu pa otisao van I dobio 2 otkaz zbog slabih rezultata...I sad direktor Zajec, bez pretjerano igrackih uspjeha I bez ikakvog znanja o vodjenju nogometnih klubova pise o idili? Slabirovic je bil u klubu? Da, dosel je pitat kad bu dobil novice....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije