VN SAD-A

Vettel korak do naslova prvaka, Alonso se uspavao

\'Red Bull Racing\'s German driver Sebastian Vettel celebrates in the parc ferme  at the Valencia Street Circuit on June 25, 2011 in Valencia after the qualifying session of the European Formula One G
AFP/Pixsell
17.11.2012.
u 20:39

Španjolski vozač Ferrarija krenut će s tek desetog mjesta u utrci koja može odlučiti o naslovu prvaka

Sebastian Vettel (Red Bull) prvi će startati u svojoj stotoj utrci u Formuli 1, prvoj na VN SAD-u nakon 2007. godine na kojoj je debitirao. Vozi na novoj stazi Austinu (20 sati, regionalne televizije) u koju su Amerikanci uložili 400 milijuna dolara.

Njegov rival Fernando Alonso (Ferrari) ostario je tek deveto vrijeme kvalifikacija, podbacio u borbi za naslov s Vettelom koji mu \"bježi\" deset bodova.

- Dogodi se Alonsu loš dan, može i meni pa se neću veseliti. Mark Webber kreće treći pa imamo priliku sutra osvojiti konstruktorski naslov, treći zaredom - kazao je Vettel s kojim će iz prvog reda krenuti i Lewis Hamilton (McLaren).

Komentara 1

DA
daddom
20:58 17.11.2012.

Alonso je ostvario 9. vrijeme, ali Grosjean ide 5 mjesta dole tako da Alonso starta sa 8. a ne sa 10. pozicije ------------------------------------------- kako zaraditi koju kunu preko neta....vidi moj profil

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije