Igrali Srna i Dudu

Vida golom spasio Dinamo koji je na kraju osvojio Superkup protiv Šahtara!

Domagoj Vida
Reuters/PIXSELL
16.07.2016.
u 22:46

Šahtar je prvi poveo, u 58. minuti zabio je Fred, ali na žalost rudara to nije bilo dovoljno za pobjedu jer je deset minuta prije kraja Domagoj Vida glavom zabio za izjednačenje.

Nogometaši kijevskog Dinama nakon jedanaesteraca s ukupnim su rezultatom 5:4 (1:1) pobijedili Šahtar i osvojili ukrajinski Superkup. Utakmica koja je igrana u Odesi završila je 1:1, a onda je aktualni prvak bio bolji u raspucavanju i došao do novog trofeja.

Šahtar je prvi poveo, u 58. minuti zabio je Fred, ali na žalost rudara to nije bilo dovoljno za pobjedu jer je deset minuta prije kraja Domagoj Vida glavom zabio za izjednačenje.

Prilikom izvođenja jedanaesteraca za Šahtar su promašili Bernard i Seleznjov, a za Dinamo je bio neprecizan Garmaš. Darijo Srna odigrao je cijeli susret i zabio prvi jedanaesterac, dok je Eduardo na travnjaku bio do 70 minute. Za pobjedničku momčad sve minute odigrao je Domagoj Vida.

Komentara 7

ZW
zweistein
08:16 17.07.2016.

pa kol'ko ima tih dinama?

TR
trnjedotokija
23:07 16.07.2016.

kaj ne igra više odbojku?

PA
Pajdo
23:42 16.07.2016.

IGRAJUC ZA REPKU ISPRAKTICIRO GDJE JE SVE ZAJEBO.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije