Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA METI RAZBOJNIKA

Vida nije jedini, Lovren i ostatak Vatrenih bili su žrtve pljačkaša

Glasgow: Hrvatski igrači u razgledavanju terena uoči sraza sa Češkom
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
28.07.2022.
u 12:40

Brojni sportaši su proteklih godina opljačkani za ozbiljniju cifru u eurima.

Domagoj Vida pretrpio je pljačku svoje obiteljske kuće u zagrebačkim Šestinama, procjenjuje se da će šteta biti veća od 4.5 milijuna kuna. Međutim, skorašnji stoper grčkog AEK-a nije jedina žrtva pljačkaškog napada, portal 24 sata donio je priču i nekoliko drugih HR nogometaša. 

Bivšem hrvatskom reprezentativcu Ivanu Klasniću, koji je tijekom karijere igrao za Werder iz Bremena i Mainz, lopovi su 2010. provalili u kuću u Hamburgu u kojoj je bila samo njegova tadašnja supruga Patricija.  Dala im je nešto nakita i oko 500 eura, a kako bi se osigurali, zavezali su je šalom i napustili kuću. 

12.08.2017., stadion Maksimir, Zagreb - 15. jubilarno izdanje Memorijalnog turnira Mladen Ramljak na igralistu Hitrec Kacijan. GNK Dinamo - Real Madrid. Ivan Klasnic"n Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Na meti se iste te 2010. godine, našao i Dejan Lovren kojemu su razbojnici ukrali Audi A5 vrijedan je 500.000 kuna. I da cijela situacija bude još bolja, Lovren je živio u predgrađu Lyona u zgradi preko puta sjedišta Interpola. Bivši hrvatski reprezentativac i trenutačni napadač Hajduka Nikola Kalinić prije pet godina ostao je bez 70.000 eura. Naime, nepoznati lopovi iz stana u Splitu u Teslinoj ulici ukrali su mu zlato, nakit, satove i gotovinu u spomenutoj vrijednosti u vrijeme kada u stanu nije bilo nikoga. 

Lazijevom Tomi Bašiću su u Rimu čak prijetil i pištoljem te mu ukrali skupocijeni sat Rolex vrijedan preko 100 tisuća kuna.

>> Cristiano Ronaldo ubrizgava botoks u penis, otkriveno zašto

Komentara 2

TA
Tajg
13:10 28.07.2022.

Kako na toj listi nema ne siromašnih političara?

RU
rus4
13:17 28.07.2022.

Kad ima se žene hvale "bogatstvom"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije