Dinamo

Vida: Zna se da sam bolji kao stoper, na beku odigram loše pa potonem

'23.07.2011., Stadion Maksimir, Zagreb - Nogometna utakmica 1. kola Prve HNL izmedju GNK Dinamo i NK Inter Zapresic. Domagoj Vida. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
25.11.2011.
u 19:54

U Dinamo je stigao Uefin dopis o dopinškoj kontroli. U izvješću se kaže da ni jedan od 10 testiranih igrača nije bio dopingiran.

Boško Balaban bio je kapitalac kojeg je Zdravko Mamić dovodio u Dinamo. Boško i sad trenira s plavima da bi ostao u formi. Pokazao je plavima kakav udarac ima, bio je mnogo bolji od svih. Izazvao ga je i Kelava, pa se poslije lupao po glavi. Krivog je izazvao.

Mamićeve kritike očekivane

Zabrinjavajuće je što sa 16 metara Dinamovi igrači nisu uspijevali zabiti gol, ili su promašivali, ili su Kelava i Zelenika obranili udarce. Kad bi složili seriju od pet neuspješnih udaraca, radili su sklekove. I naradili su ih se.

Lončarić nije trenirao, Sammir i Leko radili su posebno.

– Lončarić ima problema s leđima, Sammira muči aduktor, Leko je dobio udarac. Za Inter u nedjelju još ćemo vidjeti, ali svakako će Leko biti spreman prije Sammira – kazao je trener Jurčić, koji je dan prije gledao film o Branku Kralju.

– Nije važno kakav je na mene dojam ostavio taj film, već kako su to igrači primili, mogli su puno naučiti o borbi, o radu, trudu.

Pa zar kod vas ne rade dobro?

– Rade, ali taj film može im samo dodatno pokazati koliko je važan rad, koliko se trud isplati.

Zdravko Mamić kritizirao je igrače za ono što su pokazali u Madridu.

– Treba se naviknuti da je to normalno, da dolaze pohvale kad je dobro, a pokude kad nije dobro.

Sam je sebe za igru u Madridu pokudio Domagoj Vida.

– Sanjao sam o tome da igram na Santiago Bernabeuu, ali ne mogu biti zadovoljan svojom igrom. Nadam se da ćemo i dogodine igrati s Realom i da će tada biti bolje. Zabijaju oni i drugima po šest komada, ali to nam nije opravdanje. Što se dogodilo? Brzo su nam zabili tri gola i bili smo u nokdaunu, raspali smo se. Trebalo nas je samo dokrajčiti, a Real je to i napravio – kazao je Vida koji nije sretan na mjestu desnoga braniča.

Potonuo sam nakon Reala

– Nije moj posao da to komentiram, svi znaju da najbolje igram na stoperskoj poziciji. Mogu uskočiti i na mjesto beka, ali ne baš stalno. Najgore je što onda igram lošije, pa nakon toga potonem. No, sad trebamo svladati Inter, zaključiti HNL i onda još nešto pokušati protiv Lyona.

U Dinamo je stigao Uefin dopis o dopinškoj kontroli. U izvješću se kaže da ni jedan od 10 testiranih igrača nije bio dopingiran te Dinamu zahvaljuju na sjajnom prijmu i odličnoj organizaciji.

Ključne riječi

Komentara 6

MA
Majur
20:11 25.11.2011.

Drz se Vida,nisi ti kriv sto ti je trener jedna velika neznalica.....

CR
Cromaniac
20:25 25.11.2011.

Jurčiću, moj Jurčiću, dok si ti u Dinamu, Vida će i napadača zaigrati, a space shuttle bi mogao stati malo na vrata, da i on bude zaslužan za koji gol.

DH
dalibor.hren
20:31 25.11.2011.

Čudi me UEFIN dopis: svi dinamovci su igrali ko dopingirani...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije