'ne jede i priča'

VIDEO Brazilski kapetan je u teškoj depresiji nakon ispadanja od Hrvatske: 'Ovakav je danima'

Screenshot Isabelle da Silva
16.12.2022.
u 13:53

Iskusnom brazilskom stoperu Thiagu Silvi silno je teško pao poraz od vatrenih

Brazil se od svjetskog prvenstva oprostio u četvrtfinalu porazom od Hrvatske nakon što su vodili u produžecima i na kraju ispali poslije izvođenja penala. Cariocama je ovo naravno jako teško palo jer su računali kako se opet mogu okititi naslovom svjetskom prvaka, kladionice su predviđale Neymaru i društvu da idu do kraja. Međutim, dogodio se veliki šok, selecao je ispao od vatrenih koji su šokirali i zadivili zemaljsku kuglu.

Neymar je danima pisao depresivne poruke zbog čega mu je brazilski Ronaldo savjetovao odlazak psihijatru, a u ništa boljem raspoloženju nije kapetan Brazila, Thiago Silva. Njegova supruga Isabelle da Silva podijelila je video u kojem opisala kako Thiago ne jede i ne priča, samo zamišljena gleda u daljinu...I takav je već danima.

 

 

- Ovakav je već danima. Sam je, u tišini. Tko zna o čemu razmišlja - napisala je u opisu videa na Twitteru.

Silva je trenutno član engleskog Chelseaja, a u karijeri je nastupao za Fluminense, Milan i PSG, dok je u dresu Brazila odigrao 177 utakmica. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 1

Avatar majkuvam
majkuvam
18:36 16.12.2022.

Neka pogleda izvadak računa banke bit će mu odmah lakše...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije