Nole, šaraj malo

VIDEO Đoković opet pogodio linijskog suca lopticom u glavu!

Novak Đoković
Foto: Screenshot
1/4
05.10.2020.
u 17:48

Podsjetimo, najbolji tenisač svijeta diskvalificiran je početkom rujna s US Opena jer je u meču 4. kola protiv Španjolca Pabla Carrena nenamjerno lopticom pogodio linijsku sutkinju

Zaredalo se s incidentima između Novaka Đokovića i linijskih sudaca. Srpskom tenisaču dogodilo se što ga vjerojatno odnedavno  progoni u noćni morama, još je jednu žrtvu pogodio teniskom lopticom u glavu!

Đoković je nehotice pogodio suca tijekom dvoboja osmine finala pariškoga Grand Slama protiv Karena Hačanova, ali ovaj je put sve prošlo bez drame, dakako, naposljetku i bez izbacivanja s Rolad Garrosa.

Za razliku od Laure Clark, sutkinje koja se odmah srušila na pod i pokazala da se nalazi u velikoj boli, ovaj je sudac samo namignuo Đokoviću i nastavio obnašati svoj posao.

Podsjetimo, najbolji tenisač svijeta diskvalificiran je početkom rujna s US Opena jer je u meču 4. kola protiv Španjolca Pabla Carrena nenamjerno lopticom pogodio linijsku sutkinju.

Doduše, Đoković je tada lopticu napucao iz srdžbe, pa ga je glavni sudac turnira Soeren Friemel udaljio s turnira. 

Nesretnu su sutkinju Clark kasnije mnogi optužili da je situaciju prenapuhala, pa se i danas drži podalje od društvenih mreža jer joj je more Đokovićevih obožavatelja stalo slati prijetnje i teške uvrede.

Komentara 2

SE
sedwddcdde
19:26 05.10.2020.

dajte im kacige vise

PR
Pravednik69
18:29 05.10.2020.

zaključak...žene nisu za suce čak ni linijske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije