noćna mora

VIDEO Navijači 'ubijaju' ikonu Barce i traže odlazak u mirovinu: 'Inter je od Piquea napravio svog psa!'

Eintracht Frankfurt i Barcelona odigrali 1:1, Kristijan Jaki? igrao za Eintracht  89. minuta
Arne Dedert/DPA
13.10.2022.
u 11:09

Barcelona je potpuno nokautirana, a navijači su morali naći 'pedra', na tapeti se našao iskusni stoper i jedna od legendi kluba.

Barcelona je sinoć remizirala s Interom na Camp Nou odigravši 3:3 i tako stigla na rub provalije, velike su šanse kako neće dočekati proljeće u nokaut fazi Lige prvaka.

Navijači i društvene mreže su se posebno okomile na nesretnog Gerarda Piquea kojem su prošli najbolji dani i više ne može pratiti tempo najjačih europskih utakmica. 

Pique je nakon jednog ubačaja dignuo ruke u zrak kako bi pokazao da nema opasnosti po gol, a iza njega je Nicolo Barella primio loptu te zabio za 1:1 iza ter Stegena. Treći pogodak isto ide na dušu 35-godišnjeg vremešnog stopera, Lautaro je poput brzog vlaka pobjegao Piqueu i uposlio Gosensa za 2:3.

 

 

Navijačima Blaugrane je prekipjelo i traže njegov odlazak u mirovinu, smatraju kako više ne može pomoći momčadi. 

 

 

Xavi ima puno problema s ozljedama jer nedostaju Araujo i Kounde pa je šansu dao Pique koji je trebao grijati klupu, a sada je definitivno najavio kako više nije igrač za najveće domete. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije