ODGOVORIO MANCINIJU

VIDEO Džeko zabio dvaput u prve četiri minute, Tottenham već treći

'23.10.11. Manchester United v Manchester City. Edin Dzeko scores City's 6th goal. Credit: The Times Online rights must be cleared by N.I.Syndication Photo: NI Syndication/PIXSELL'
Pixsell
29.12.2012.
u 18:18

Spursi su u zadnjih osam utakmica prvenstva upisali čak 19 bodova!

Napokon je trener Manchester Cityja Roberto Mancini u startnu postavu uvrstio Edina Džeku i napadač ih BiH zabio je prva dva gola na gostovanju u Norwichu (2. i 4. minuta)! City je na kraju slavio 4:3, iako je od 44. minute igrao s igračem manje, jer je prestrogo bio isključen Nasri nakon svađe s Bassongom. A Džeko je u 67. minuti uzdrmao vratnicu, od koje se lopta odbila u leđa vratara Bunna i završila u mreži. Manchester United je doma svladao WBA 2:0 (McAuley ag. 9., Van Persie 90.) i tako zadržao sedam bodova prednosti. Totenham je, pak, skočio na treću poziciju pobjedom u Sunderlandu 2:1, Spursi su u zadnjih osam utakmica upisali čak 19 bodova! A opet je sudačka odluka uzburkala duhove: u 80. minuti Balea je u 16-ercu rukom povukao Gardner, no sudac Atkinson Baleu je pokazao žuti karton zbog navodnog simuliranja.

– Što trebam učiniti nakon kontakta sa suparničkim igračem? Možda pasti na glavu da bi taj kontakt i prekršaj izgledali uvjerljivije – kaže frustrirani Bale.

Ozlijeđenog Mladena Petrića nije bilo u sastavu Fulhama u domaćem 1:2 porazu protiv Swansea. Rezultati 20. kola: Sunderland – Tottenham 1:2, Norwich – Manchester C. 3:4, Manchester U. – WBA 2:0, Fulham – Swansea 1:2, Reading – West Ham 1:0, Stoke City – Southampton 3:3. Poredak: Manchester United 49, Manchester City 42, Tottenham 36...

Komentara 1

HR
hrvatin
18:49 29.12.2012.

Sad se vidi koliko Tottenhamu fali Modric.Isto koliko i oceanu litra mora...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije