NIKOLA KALINIĆ

VIDEO Hajduk se emotivnim snimkama oprostio od ljubimca Torcide. Navijači mislili da stiže Perišić

HNK Hajduk
01.07.2023.
u 08:13

Bivši vatreni odlučio je napustiti Poljud nakon što nije imao adekvatnu minutažu kod Ivana Leke

Bivši hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić razišao se sa splitskim Hajdukom nakon što nije imao veliku minutažu kod trenera Ivana Leke. Još uvijek nije poznato hoće li 35-godišnji centarfor zaključiti uspješnu karijeru u kojoj je igrao za Fiorentinu, Milan, Romu i Atletico ili će nastaviti u nekom drugom klubu. 

Splitski prvoligaš zahvalio je Kaliniću na svemu je što napravio za njih te je objavio emotivnu kompilaciju njegovih fotografija i pogodaka za majstora s mora. Za Hajduk je odigrao 111 službenih utakmica, zabio 52 pogotka uz 20 asistencija što je više nego respektabilna statistika. 

Neki navijači su se ponadali kako stiže Ivan Perišić kao najveće pojačanje u povijesti kluba, pogotovo što su Turci objavili kako Hajduk pregovara s vatrenim.

VEZANI ČLANCI:

Međutim, više je izgledno kako će karijeru nastaviti u inozemstvu, a jedna od opcija je Fenerbahce. 

Komentara 2

BI
billynik
09:03 01.07.2023.

Precjenjen igrač koji se nigdje nije uspio zadržati.

B2
bordon 2
10:47 01.07.2023.

Na žalost bit će upamćen po tome što je izdao svoje suigrače na SP u Rusiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije