NOVO POGLAVLJE

VIDEO Ivanušec dočekan u Nizozemskoj: Pojavio se sa šalom, a navijači su pratili let

Twitter/FR12
25.08.2023.
u 13:46

Hrvatski reprezentativac se sa šalom Feyenoorda oko podne pojavio u zračnoj luci Schiphol, gdje su ga dočekali oduševljeni navijači nizozemskog velikana koji u svojoj riznici ima i naslov prvaka Europe

Dosadašnji nogometaš Dinama te hrvatski reprezentativac Luka Ivanušec (24) ubrzo će i službeno postati novi igrač nizozemskog prvaka Feyenoorda. 

U svojoj posljednjoj utakmici za Dinamo, 3:1 pobjedi protiv praške Sparte u prvoj utakmici doigravanja Europske lige, Ivanušec se oprostio nakon utakmice u kojoj je postigao pogodak. Oprostio se od Dinama u suzama, a suigrači i navijači su mu priredili velik oproštaj.

Ivanušec je nedugo nakon oproštaja stigao u Nizozemsku, gdje bi tijekom dana trebao i službeno potpisati za slavni Feyenoord u transferu vrijednom 9.3 milijuna eura, a Dinamu će ići i 15 posto iznosa od buduće prodaje.

Hrvatski reprezentativac se sa šalom Feyenoorda oko podne pojavio u zračnoj luci Schiphol, gdje su ga dočekali oduševljeni navijači nizozemskog velikana koji u svojoj riznici ima i naslov prvaka Europe.

Ivanušec je u Nizozemsku stigao u pratnji svog oca, a s njima je bio i njegov agent Marko Naletilić. Na putu za Nizozemsku navijači su detaljno pratili njegov let te to objavljivali na društvenim mrežama. 

Odmah se nakon stizanja u zračnu luku, uz pokoju fotografiju u međuvremenu, zaputio u prostorije Feyenoorda, gdje će odraditi liječnički pregled i zatim potpisati ugovor na četiri godine s trenutnim prvakom Nizozemske.

Komentara 3

LL
lijepa_li si
14:47 25.08.2023.

uf uf. nova družina bu i maksimir prodala!

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
14:41 25.08.2023.

hrvatski reprezentativac,24 godine prodan za 9 000 000!pa tko je tu lud!

MA
MarkoFind
14:44 25.08.2023.

Koja katarza od suza plavih dinamovih do šala Feya u manje od 15 sati....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije