Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDAN INCIDENT

VIDEO Izraelski izbornik ošamario igrača za vrijeme utakmice: 'Ma ne, pomazio sam ga!'

Twitter screenshot
28.09.2022.
u 10:28

Reakcije na susret izazvala je i jedna nesvakidašnja situacija između izraelskog izbornika Guyja Luzona i nogometaša Ziva Morgana. Za vrijeme drugog produžetka izbornik je ljutito reagirao i ošamario svog igrača.

Poznati su svi putnici na Euro za igrače do 21 godine u Rumunjsku i Grčku. Posljednji su ga izborili kroz dodatne kvalifikacije Hrvatska, Ukrajina, Češka i Izrael.

Rumunjska i Gruzija su osigurale nastup na europskoj smotri kao domaćini turnira, Njemačka, Španjolska, Portugal, Nizozemska, Italija, Engleska, Norveška, Francuska, Belgija kao pobjednici kvalifikacijskih skupina, a Švicarska kao najbolja drugoplasirana vrsta.

Još četiri prazna mjesta popunile su ekipe iz dodatnih kvalifikacija, a to su Ukrajina, Češka, Hrvatska i Izrael.

Hrvatska je izborila Euro nakon velike drame i izvođenja kaznenih udaraca jer nakon 120 minuta nije bilo ukupnog pobjednika u dvoboju protiv Danske. No nije Hrvatska bila jedina koja je prolazila kroz dramu. Prvi susret Izraela i Irske završio je 1:1, a u drugom je nakon 120 minuta bilo 0:0. U izvođenju jedanaesteraca bolje se snašao Izrael koji je na kraju slavio 3:1.

Reakcije na susret izazvala je i jedna nesvakidašnja situacija između izraelskog izbornika Guyja Luzona i nogometaša Ziva Morgana. Za vrijeme drugog produžetka izbornik je ljutito reagirao i ošamario svog igrača, a poslije utakmice je to objasnio ovako:

Ziv Morgan? Pomazio sam ga. Nije to šamar. Kad udarim šamar, to se osjeti. Mazio sam ga s ljubavlju i to je sve. Bilo je to milovanje. Nema tu ničeg. Razgovarali smo kao profesionalci, smijali se. Dao sam mu i kolač na kraju utakmice. Mogu reći svom igraču što poželim, sve u dobrom duhu. Idemo dalje. 

Euro U-21 na rasporedu je od 21. lipnja do 8. srpnja 2023. godine, a igrat će se na osam stadiona u pet gradova. U Rumunjskoj će se utakmice igrati u Bukureštu Cluj-Napoci, te u gruzijskim gradovima Tbilisiju, Batumiju i Kutaisiju.

Rumunjska će ugostiti otvaranje, a finale će se igrati u Gruziji.

Ždrijeb skupina na rasporedu je 18. listopada u Bukureštu, a reprezentacije će biti podijeljene u četiri skupine po četiri ekipe.

>> Pogledajte i video: Branko Strupar za Večernji: Rezultat je odličan, ali treba ostati na zemlji prije SP-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije