NAŠI PROSVJEDOVALI

VIDEO Je li Hrvatska teško oštećena protiv Argentine? Pogledajte zbog čega nam je suđen jedanaesterac

KATAR 2022 - Argentina vodi! Livaković je skrivio penal, Messi zabio
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
13.12.2022.
u 20:36

Argentina je povela u 34. minuti golom Messija iz jedanaesterca. No, bila je to jako sumnjiva situacija.

Hrvatska od 20 sati igra za povijest, za drugo uzastopno finale Svjetskog nogometnog prvenstva. S druge strane je nimalo lak protivnik - Argentina predvođenja Messijem kojem je ovo vjerojatno posljednja šansa za podići pehar.

Argentina je povela u 34. minuti golom Messija iz jedanaesterca. No, bila je to jako sumnjiva situacija.

>> Pogledajte i video

Penal je svirao Orsato za Argentinu, Livaković je prema Talijanu faulirao Alvareza. Naši su žestoko prosvjedovali, Dalić je dobio žuti, pomoćnik Mario Mandžukić je udaljen s klupe, ali nije pomoglo. Spornu situaciju pogledajte ovdje.

Komentara 35

Avatar zoroklik
zoroklik
20:54 13.12.2022.

Nema veze.. naši su i do sad ostvarili odličan rezultat. I zato im veliko hvala! Samo Hrvatska!

Avatar Barba
Barba
20:50 13.12.2022.

Nije mi jasno zašto VAR nije reagirao?

DU
Deleted user
21:01 13.12.2022.

Sudar s golmanom nakon već slobodno udarene lopte ne može biti jedanaesterac! Iz istog razloga trebao bi onda biti poništen njihov drugi gol, jer je,poslije udarca lopte faulirao vratara. Talijan nam sudi protiv (iseljeničke im) Argentine; pola posla već prije tekme obavljeno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije