GLASUJTE U ANKETI

VIDEO Je li sudac oštetio Dinamo? Svirao je jedaesterac za Viktoriju

Zagreb: UEFA Europa Konferencijska liga, GNK Dinamo - FC Viktoria Plzen
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/10
26.10.2023.
u 22:40

Poslije velike gužve i sjajne obrane Nevistića, sudac Jones je svirao kazneni udarac za Čehe nakon prekršaja Bernauera na Hranaču. Nakon provjere utvrđeno je da to jedanaesterac.

Dinamo je protiv Viktorije primio gol u 69. minuti u susretu 3. kola Konferencijske lige. Gosti iz Češke na Maksimiru su zabili iz kaznenog udarca.

Poslije velike gužve i sjajne obrane Nevistića, sudac Jones je svirao kazneni udarac za Čehe nakon prekršaja Bernauera na Hranaču. Nakon provjere utvrđeno je da to jedanaesterac.

Siguran izvođač s bijele točke bio je Chory. Tukao je po sredini vrata, Nevistić se bacio u svoju lijevu stranu i lopta je završila u mreži. Gol pogledajte OVDJE.

U anketi odgovorite što mislite je li jedanaesterac za Viktoriju ispravno dosuđen.

 
 

Komentara 10

EJ
ejStef
23:04 26.10.2023.

Ma prestanite s ovakvim glupostima. Koliko god je Dinamo kanta za napucavanje ipak nije Hajduk, ovakve članke i ankete ostavite za njih... Možda postoji grižnja savjesti jer se otvoreno podržavala ova uprava, pa se traži krivac u višoj sili. A ovo što je uprava napravila je čisti kriminal... Ma kakav Mamić, ovo su pravi kriminalci i diletanti...

DU
dugiarap
23:28 26.10.2023.

Dinamova uprava oštetila je i još oštećuje Dinamo

DE
Dex
23:59 26.10.2023.

Malo je navlačio za čehe no isto tako mogao je svirati i penal za Dinamo a krivo je dosudio i par auta i kornera a da o prekršajima ne pričamo .... nego zašto je uveo Drmića koji nije u formi a vadi Emrelija kojeg je bilo po cijlom terenu i vukao cijeli napad a i u konačnici izborio slobodnjak iz kojeg je Bulat pogodio stativu a isto zašto je mijenjao Moharramija koji je bio jako dobar a ostavio Ljubičića koji nije baš bio u utakmici ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije