Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOČEKIVANO

VIDEO Joško Gvardiol zbog ozljede propustio trening vatrenih na Rujevici

Dugopolje: Trening hrvatske nogometne reprezentacije
Miroslav Lelas/PIXSELL
08.06.2023.
u 18:29

Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša nije trenirao s ostatkom momčadi u Rijeci

Hrvatska nogometna reprezentacija odrađuje novi trening na Rujevici uoči nastupa na final fouru Lige nacija u Rotterdamu gdje će nam prvi protivnik biti domaćin Nizozemska. Susret se igra 14. lipnja, a jedino bi trebao nedostajati Marko Livaja koji je svojevoljno napustio reprezentaciju poslije incidenta s gledateljima. 

Joško Gvardiol propustio je današnji trening zbog ozljede trbušnog zida, ali najavljeno je kako će jedan od temelja Dalićeve momčadi biti potpuno spreman za prvi ogled s Oranjem koji je na rasporedu 14. lipnja na De Kuijpu. Njegov izostanak bio bi veliki hendikep za izbornika Zlatka Dalića i stručni stožer iako na raspolaganju imamo sjajne stopere poput Domagoja Vide, Martina Erlića i Josipa Šutala. 

VEZANI ČLANCI:

Stopersku poziciju također može pokriti Josip Stanišić, ali branič RB Leipziga je u vrhunskoj formi i jako je važno da se oporavi do prvog dvoboja final foura. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije