HNL LJEPOTICA

VIDEO Koji vam je najljepši? Pogledajte fenomenalnih osam golova sa Šubićevca

Šibenik: HT Prva liga, 33. kolo,  HNL HNK Šibenik - NK Rijeka
Foto: Hroje Jelavic/PIXSELL
1/6
Autori: Vecernji.hr, Hina
30.04.2022.
u 22:21

Ukupno je Drmić došao do brojke od 21 ligaškog pogotka ove sezone te ima dva manje od prvog strijelca lige Marka Livaje iz Hajduka

U vatrometu golova nogometaši Rijeke su na Šubićevcu pobijedili Šibenik 5-3 (2-2), u ogledu 33. kola Prve HNL. Šibenik je, inače, krajem prvog dijela imao vodstvo 2-1. Nerijetko su u posljednje vrijeme Šibenik i Rijeka igrali potpuno otvorene utakmice koje su bile prepune pogodaka, lijepih akcija, šansi i preokreta, a sve je to imao i ovaj subotnji dvoboj na Šubićevcu pa vjerojatno i više od toga.

>> Pogledajte golove sa Šubićevca:

Rijeka je vodila 1-0, potom je Šibenik okrenuo u svoje vodstvo na 2-1, ali je zatim Rijeka kontrirala i sve okrenula u uvjerljivo slavlje od 5-3. Prvo ime susreta bio je Josip Drmić koji je postigao tri od pet riječkih golova. Ukupno je Drmić došao do brojke od 21 ligaškog pogotka ove sezone te ima dva manje od prvog strijelca lige Marka Livaje iz Hajduka.

Rijeka je bolje otvorila utakmicu te je njen najbolji strijelac Josip Drmić u 12. minuti zabio za startno vodstvo gostiju. No, bila je to samo najava lude utakmice budući je u 27. Mesa glavom izjednačio, a u 36. minuti Grezda doveo Šibenik u vodstvo. Prije drugog gola domaćina Skorup je iz slobodnog udarca uzdrmao gostujuću vratnicu, dok je najveće zasluge za drugi gol Šibenika imao Delić koji je izvrtio pola suparničke obrane.

30.04.2022. Sibenik - HT Prva liga, 33. kolo, NK Sibenik - HNK Rijeka Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hroje Jelavic/PIXSELL

No, Rijeka se vratila minutu kasnije jer je Pavičić u 37. minuti pogodio za 2-2, a potpuni preokret je uslijedio u nastavku. Krešić je u 49. zabio za 3-2, a potom je na scenu stupio Josip Drmić s dva pogotka, u 69. i 72. minuti, za 5-2 gostiju.

Ni to nije bio kraj jer je Bilić u 79. minuti smanjio na 3-5, ali tu se ipak zaustavio ovaj ludi niz pogodaka na šibenskom travnjaku.

Rijeka je ostala četvrta na ljestvici, a Šibenik na svom dosadašnjem osmom mjestu.

>> Umro Mino Raiola:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije