NA UTAKMICI KL

VIDEO Livaković postao miljenik turskih navijača: Stao pred tribine i zaradio ovacije

Osijek: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska - Slovačka
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
06.10.2023.
u 12:25

Nimalo ne čudi reakcija navijača obzirom da je od dolaska Dominika Livakovića Fenerbahče pobijedio u svim utakmicama koje je igrao. U europskom natjecanju osvojio je svih šest bodova, a u turskom prvenstvu pobijedili su u sedam uzastopnih kola

Dominik Livaković se nakon transfera iz Dinama dobro snašao u Fenerbahčeu. Nije primio gol u tri uzastopne utakmice. Turski klub je u 2. kolu Konferencijske lige gostovao kod Spartaka iz Trnave, ali Livaković nije branio.

Na golu je bio Irfan Can Egribaya, čija se mreža zatresla u samoj završnici utakmice za konačni rezultat 2:1. Doduše, za gol je bila kriva pogreška braniča.

GALERIJA Hrvatska 'pomela' Latviju: Vatreni na Rujevici slavili sa 5:0

Osijek: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska - Slovačka
1/7

Prije početka utakmice, vratari su podizali atmosferu na tribini navijača turske momčadi. S tribina se začulo "Livaković, Livaković", a hrvatski vratar se odmah odazvao, raširio ruke i zaradio ovacije publike. Doima se kao da je u vrlo kratkome vremenu postao omiljen među obožavateljima istanbulske momčadi.

VEZANI ČLANCI:

Nimalo ne čudi takva reakcija obzirom da je od njegovog dolaska Fenerbahče pobijedio u svim utakmicama koje je igrao. U europskom natjecanju osvojio je svih šest bodova, a u turskom prvenstvu pobijedili su u sedam uzastopnih kola.

VIDEO Mamić komentirao Dinamov poraz i zapalio društvene mreže. Pozivaju ga da se vrati na Maksimir

Komentara 4

JU
JurekJuric
18:08 06.10.2023.

Dinamu od svih igrača koje je prodao i koji su povrijeđeni najviše fali LIVAKOVIĆ...Tko je njega prodao pa još za onakav sitniš treba u zatvor a ne Mamić....

SP
Spezzi
13:51 06.10.2023.

Žalosno tko je za sitniš prodao jednog od najboljih svjetskih golmana, a u Dinamu sada propuh. Treba nekome suditi za takve promašaje...

ZA
zagi101
12:36 06.10.2023.

eh da je livi ostao možda nebi izgubili od hajduka i balkanija jer Nevistić ne može ni jednu loptu zaustaviti koja ide prema mreži, čovjek jednostavno nema refleks potreban za dobrog golmana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije