Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavljena snimka

VIDEO Livaković se drhtavim glasom emotivno opraštao od suigrača: 'Čuvajte mi Dinamo'

Susret Dinama i AEK-a u 3. pretkolu UEFA Lige prvaka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
26.08.2023.
u 12:27

Za Dinamo je Livaković u osam godina nastupio 290 puta. Osvojio je šest naslova prvaka Hrvatske i dva Kupa. Postao je prvi vratar vatrenih za koje je igrao 45 puta.

Dominika Livakovića turski su navijači sjajno prihvatili u Fenerbahčeu gdje je stigao krajem ovoga tjedna nakon što je potpisao novi ugovor. Prije toga, imao je težak i emotivan oproštaj kluba koji ga je izgradio i u koji je stigao prije sedam godina. Od suigrača iz Dinama kapetan se oprostio na treningu u srijedu. uoči utakmice protiv praške Sparte

Oproštaj je bio nabijen emocijama. Livaković je sa suzama očima i drhtavim glasom održao oproštajni govor suigračima. Izgrlio se sa svima i na poklon dobio dres, a suigračima je poručio: 'Čuvajte mi Dinamo'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GNK Dinamo (@gnkdinamo)

Turski nogometni velikan Fenerbahče u petak je objavio kako je hrvatski reprezentativni vratar Dominik Livaković (28) njegov novi član i kako je potpisao petogodišnji ugovor.  Iz Fenerbahčea su objavili kako će zagrebačkom Dinamu za Livakovića platiti odštetu od 6.65 milijuna eura, a uz moguće dodatne bonuse ona bi mogla narasti za još 950.000 eura.

Za Dinamo je Livaković u osam godina nastupio 290 puta. Osvojio je šest naslova prvaka Hrvatske i dva Kupa. Postao je prvi vratar vatrenih za koje je igrao 45 puta. 

Od Livakovića se oprostio i njegov dosadašnji klub, hrvatski prvak Dinamo.

"Dragi Livi, od srca ti hvala na maestralnih i nezaboravnih sedam godina radosti, velikih utakmica, vrhunskih rezultata, hvala na brojnim trofejima i stvaranju zlatne Dinamove povijesti i želimo ti svu sreću u nastavku tvog sportskog i životnog puta", objavio je Dinamo.

Komentara 7

Avatar Jopa
Jopa
14:20 26.08.2023.

Sretno Livi!

Avatar Mona Lisa
Mona Lisa
13:55 26.08.2023.

Jel k'o zjenicu oka, ili ko jaja u živom zidu?

DU
Deleted user
13:50 26.08.2023.

Evo placem i ja!! 🤣 🤣 🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije