MOGLI SU NASTRADATI

VIDEO Messi i društvo za dlaku izbjegli tragediju na dočeku, pogledajte što se dogodilo

Argentinci
Foto: Instagram
1/6
20.12.2022.
u 10:38

Messi, Leandro Paredes, Rodrigo De Paul, Angel Di Maria i Nicolas Otamendi pri tom su se popeli na krov autobusa, no to ih je moglo koštati života.

U noći s ponedjeljka na utorak u Buenos Aires su sletjeli novi svjetski prvaci, nogometaši Argentine, koji su svojoj domovini donijeli treći naslov prvaka u Nogometaši su doletjeli zrakoplovom na kojem su se isticale fotografije dvojice nogometaša, Lionela Messija i Angela Di Marije, strijelaca tri pogotka tijekom 120 minuta finala protiv Francuske.

Na ulicama Buenos Airesa se prema nekim procjenama skupilo dva milijuna ljudi koji su došli pozdraviti svjetske prvake. Igrači Argentine zatim su se popeli u otvorenu autobus kako bi pozdravili okupljene. Messi, Leandro Paredes, Rodrigo De Paul, Angel Di Maria i Nicolas Otamendi pri tom su se popeli na krov, no to ih je moglo koštati života. 

Naime, dok su njih petorica pozdravljala okupljene, pred glavama su se našle žice obližnjeg dalekovoga. Srećom, na vrijeme su se uspjeli sagnuti i na taj način izbjeći tragediju. Sva šteta bila je u tome što je Paredes ostao bez kape.

Doček Argentinaca se nastavlja, a tamošnja vlada utorak je proglasila državnim praznikom.

Komentara 1

MA
matekmatatek
15:35 20.12.2022.

Meni više izgledaju kao žice obližnjeg bežičnog interneta nego dalekovoda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije