Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI SU NA OKUPU

VIDEO Modrić odradio prvi trening s vatrenima. Dalićevi izabranici spremaju se za Portugal

Rijeka: Trening Hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/31
06.06.2024.
u 19:46

Hrvatska će svoje natjecanje u grupnoj fazi Europskog prvenstva otvoriti utakmicom protiv Španjolske 15. lipnja. Nakon toga igraju utakmicu s Albanijom 19. lipnja. Igru u skupini će zatvoriti susretom s Italijom 24. lipnja

Hrvatska nogometna reprezentacija je u četvrtak odradila posljednji trening na Rujevici prije no što se uputi u Lisabon na prijateljski susret s momčadi Portugala (subota, od 18.45). Trening se odvijao na pomoćnom terenu riječkog stadiona, obzirom da se na glavnome postavlja novi travnjak. Reprezentaciji se pridružio i kapetan Luka Modrić.

Modrić je ove sezone napravio golem posao u Real Madridu. Premda je imao manju minutažu jer je Carlo Ancelotti naglasak odlučio staviti na mlade igrače koji će u narednim godinama nositi igru momčadi, Modrić je izvrsno iskorištavao svaku minutu te je postao ključan igrač u zamršenim i teškim situacijama. Sve je to dovelo do osvajanja novog naslova prvaka Španjolske i još jednog u nizu trofeja Lige prvaka.

VIDEO Modrić odradio prvi trening s vatrenima. Dalićevi izabranici spremaju se za Portugal

Veteran "kraljevskog kluba" želi ostati u Madridu i tamo se umiroviti, a prema svemu sudeći tako će i biti. Modrić će iduće godine napuniti 39 godina, a mogla bi to biti i njegova posljednja sezona uopće, spekuliraju španjolski mediji. Isto vrijedi i za igru u reprezentaciji. Izgledno je da je ovo Modrićevo posljednje veliko natjecanje u hrvatskom dresu i zadnja prilika da svjetskome srebru i bronci pridoda europsko zlato.

 

Hrvatska će svoje natjecanje u grupnoj fazi Europskog prvenstva otvoriti utakmicom protiv Španjolske 15. lipnja. Nakon toga igraju utakmicu s Albanijom 19. lipnja. Igru u skupini će zatvoriti susretom s Italijom 24. lipnja. U nokaut fazu će proći sve prvo i drugoplasirane momčadi, a pridružit će im se i četiri najbolje trećeplasirane momčadi iz skupina. Finale se igra 14. srpnja u Berlinu.

GALERIJA Posljednji trening vatrenih prije okršaja s Portugalom. Zvijezde su na okupu i spremne za borbu

Rijeka: Trening Hrvatske nogometne reprezentacije
1/31

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije