Ponovo zajedno

VIDEO Modrićev odnos s bivšim suigračem oduševio navijače. Pogledajte što je napravio Casemiru

Modrić i Casemiro
Twitter screenshot
27.07.2023.
u 14:26

Prošloga ljeta trojac Modrić - Kroos - Casemiro se rastao kada je Real Madrid prihvatio ponudu Manchester Uniteda za Brazilca tešku 70 milijuna eura. Iz kluba su rekli da je to izvrsna ponuda obzirom na to da je Casemiru tada bilo 30 godina

Real Madrid i Manchester United odigrali su prijateljsku utakmicu u Hustonu. Madridski klub pobijedio je s 2:0, a Modrić se utakmici veselio zbog prilike da vidi bivšeg klupskog kolegu i suigrača.

Od 2014. do 2022. godine vezni red Reala su Modrić, Toni Kroos i Casemiro vodili do tri naslova prvaka Španjolske i četiri europska naslova. Navijači će ih pamtiti kao jedan od najboljih veznih redova u povijesti s kojima se u isti razgovor stavljaju tek Xavi, Iniesta i Busquets.

GALERIJA Novak Đoković u Dubrovniku. Srpski as uživa u Hrvatskoj

Modrić i Casemiro
1/8

Prošloga ljeta trojac se rastao kada je Real Madrid prihvatio ponudu Manchester Uniteda za Casemira tešku 70 milijuna eura. Iz kluba su rekli da je to izvrsna ponuda obzirom na to da je Casemiru tada bilo 30 godina.

VEZANI ČLANCI:

Real u sezoni bez brazilskog veznjaka nije uspio osvojiti niti španjolsku ligu, niti Ligu prvaka. United i Real se pripremaju u SAD-u, a društvene mreže obišle su snimke druženja i zagrljaja bivših suigrača. Na jednoj od njih vidi se Modrić koji u tunelu Casemira štipa za obraze.

VIDEO Iznenadni odlazak! Bočkaj otišao s Maksimira: Već otputovao u novi klub

Komentara 3

Avatar Crni labud
Crni labud
17:16 27.07.2023.

Napravio mu je nešto slično što i Juncker meni. Samo za drugi obraz.

PO
pocrn
17:35 27.07.2023.

…..kazao je, : eh da nam je i Marcelo ovdje bili bi u sasravu zvanom ; messieve desetogodisnje konjarice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije