PUTOVANJE NA DERBI

VIDEO Navijači Hajduka naišli na probleme, snijeg otežao put u Zagreb. Policija gurala kombi

Foto: Dalmatinski portal
1/4
26.02.2023.
u 13:31

Kolona vozila zaustavila se na području Muškovca u Zadarskoj županiji. Prekinut je promet na državnoj cesti Obrovac-Gračac (DC27), zbog prometne nesreće, što dodatno otežava putovanje...

U velikom nedjeljnom derbiju 23. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige Dinamo u Maksimiru od 15 sati dočekuje Hajduk u susretu između prvoplasirane i drugoplasirane momčadi prvenstvene ljestvice. Modri su se na vrhu ljestvice odmaknuli, imaju 52 boda, osam više od drugoplasiranog Splićana koji ne smije izgubiti želi li zadržati nade u borbu za naslov.

Iako smo bližu ožujku, zima nas još nije napustila i padao je snijeg, što je otežalo putovanje gostujućih navijača prema Zagrebu.  Kolona vozila zaustavila se na području Muškovca u Zadarskoj županiji. Prekinut je promet na državnoj cesti Obrovac-Gračac (DC27), zbog prometne nesreće, što dodatno otežava putovanje, javio je Dalmatinski portal. Pripadnici interventne policije morali su pogurati kombi. 

Kako to izgleda, pogledajte OVDJE

I sam Dinamo je objavio da se 'bijeli' travnjak Maksimira čisti kako bi sve bilo spremno za utakmicu.

- Djelatnici stadiona od ranog jutra u punom pogonu kako bi svi uvjeti za igrače i navijače za derbi bili spremni - napisali su. 

Muka ne bi trebali imati gledatelji uzevši u obzir dostupnost četvrtog ovosezonskog hrvatskog derbija. Osim na standardnom kanalu MaxSport 1 na kojem se prenose sve HNL utakmice, gledatelji će moći gledati dvoboj i na Drugom programu HRT-a, s početkom od 14:55. Također, bit će tu i uvodna emisija, s početkom od 14 sati i 30 minuta.

 

Komentara 1

BA
bajaiva1
14:28 26.02.2023.

Pa nek se sada medusobno mlate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije