"4 GRADA, 4 UTAKMICE, 4 FEŠTE"

VIDEO Navijači vatrenih pripremili fenomenalan program - tamburaši i Mišo Kovač!

Osijek: Ususret utakmici Lige nacija između Hrvatske i Austrije, okupili se navijači
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
03.06.2022.
u 15:55

Sve skupa imat će i humanitarni karakter. Naime, prikuplja se pomoć za Ivu Šunjić, 14-godišnju djevojčicu iz Mostara kojoj je potrebna operacija kralježnice.

Navijače u Osijeku čeka prava poslastica uoči i nakon utakmice s Austrijom jer će ih zabavljati tamburaši iz Starih Mikanovaca, koji su sa svirkom počeli već u 13 sati. Dio je to programa  "4 grada, 4 utakmice, 4 fešte", organiziranog od strane službene navijačke udruge reprezentacije "Mi Hrvati".

U Splitu na Starom placu će pak navijače zabavljati legendarni Mate Mišo Kovač, a okupljanje za "veselicu" bit će na Rivi. Sve skupa imat će i humanitarni karakter. Naime, prikuplja se pomoć za Ivu Šunjić, 14-godišnju djevojčicu iz Mostara kojoj je potrebna operacija kralježnice.

Kao šestogodišnjakinji dijagnosticirana joj je skolioza, a stanje se samo pogoršava, nužan je zahvat za koji je predviđeno da bude u Turskoj, a košta čak 70.000 eura, što samohrana majka Blaženka nikako ne može financirati. U Osijeku, Splitu i Kopenhagenu bit će postavljene kutije za dobrovoljne priloge, a prije polaska na stadion objavit će se koliki je prikupljen iznos.

Foto: Vecernji.hr

Lokacije su pivnica Bure-bar u osječkog Tvrđi, Antique-bar na splitskoj rivi, te spomenuti The Old Irish Pub u Kopenhagenu. Tko želi pomoći, a neće biti na utakmicama može se javiti Klubu navijača CFE - Mi Hrvati i od njih dobiti podatke o računima.

Također, posebni gosti utakmice u Osijeku bit će Vukovarski leptirići. Riječ je o djeci s poteškoćama u razvoju od kojih su neki u kolicima. Navijači će im prirediti špalir na dolasku, a igrači pokloniti dresove nakon susreta. Hrvatski nogometni savez im je osigurao najbolja prilagođena mjesta, uz travnjak.

>>> Fešta u Osijeku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije