GRBOVI OTPADAJU

VIDEO Novi proizvođač Dinamovih dresova na udaru kritika. Pogledajte bizarnu situaciju iz Engleske

Europa Conference League - Round of 16 - First Leg - GNK Dinamo Zagreb v PAOK
Foto: Antonio Bronic/REUTERS
1/2
20.07.2024.
u 13:05

Najsvježiji slučaj zabilježen je u jučerašnjoj utakmici između Evertona i Sligo Roversa (3-3) kada je grb otpao s dresa Evertonovog veznjaka Idrisse Gueyea

Britanski Castore je novi proizvođač Dinamovih dresova. Tvrtka je zamijenila Adidas koji je proizvodio dresove zagrebačkog kluba još od 2017. godine. Ipak, izgleda da je Castore naišao na osude da je neisplativ i da su dresovi poprilično nekvalitetni, brzo se natapaju znojem, lako se deru, a ono što je najsramotnije, s njih i grbovi otpadaju, i dakako, sve je to bilo i zabilježeno.

Najsvježiji slučaj zabilježen je u jučerašnjoj utakmici između Evertona i Sligo Roversa (3-3) kada je grb otpao s dresa Evertonog veznjaka Idrisse Gueyea.

Dinamo je od Castorea dobio puno bolje uvjete nego od Adidasa te će imati puno veću slobodu oko dizajniranja dresa i drugih klupskih artikala, a iz kluba uvjeravaju da će i opskrba proizvodima biti bolja nego dosad. Sad je samo pitanje koliko će dugo maksimirska momčad surađivati s Castoreom s obzirom da kritike na račun britanske tvrtske nisu neosnovane.

VIDEO Joško Gvardiol uživa u moru na plažama Novigrada kraj Zadra

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije