HRVATSKI ČAROBNJAK

VIDEO Odlična utakmica Modrića, prvo je upisao asistenciju, a onda sjajno povukao kontru

Champions League - Round of 16 First Leg - Liverpool v Real Madrid
Foto: Phil Noble/REUTERS
1/6
21.02.2023.
u 23:30

Modrić je ubacio iz skraćenog kornera, a Eder Militao glavom pogodio za vodstvo Reala 3:2.

Real Madrid nanio je Liverpoolu najteži poraz u Europi na Anfieldu. Kraljevski je klub u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka svladao s čak 5:2. A da podvig bude veći, Real je nakon samo 15 minuta gubio 0:2. No, onda su se stvari sasvim okrenule pa su kraljevi upisali svoju šestu pobjedu u sedam susreta s Liverpoolom.

Bio je to susret koji su obilježili i fantastičan pogodak Darwina Nuneza, nevjerojatne pogreške vratara Thibauta Courtoisa i Alissona, te asistencija hrvatskog kapetana Luke Modrića. Luka se asistente upisao u drugoj minuti nastavka.

Modrić je ubacio iz skraćenog kornera, a Eder Militao glavom pogodio za vodstvo Reala 3:2. Asistenciju i gol pogledajte OVDJE.

A kod gola za 5:2, Modrić je osvojio loptu, pretrčao pola terena i onda uposlio suigrače koji su obavili ostatak posla. Taj detalj pogledajte OVDJE.

Luka je odigrao sjajnu utakmicu i igrao je do 87. minute kada ga je zamijenio Toni Kroos. Sve golove Reala možete pogledati OVDJE.

>> Pogledajte razgovor s Janom Koščak

Ključne riječi

Komentara 6

BL
blackeder2022
00:38 22.02.2023.

Nakon nespretno primljenih golova,Real je odigrao naj bolju utakmicu do sad,modernu, s brzim izmjenama mjesta,agresivnu na obranu Liverpula,brzim ozmjenama lopte stalno su bili za korak brzi od suparnika,drugim rijećima,dostojnu ppbojednika LP.Modriću kapa dolje,bio je motor tima,stalno se otkrivao i tražioo loptu,a prvi je bio u ograni napadajući suparničke stopere i bekove.Za ovakve se utakmice isplati kupiti ulaznicu!

Avatar mustafa2
mustafa2
00:43 22.02.2023.

"VIDEO Odlična utakmica Modrića" --------------- sutra ce ista vecernja hartija pisati kako luku izbacuju iz reala, toliko o vjerodostojnosti vecernje hartije.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
07:14 22.02.2023.

Još jedan horror su Redsi priredili svojim navijačima. Način na koji Liverpool prima golove ne može se vidjeti niti u HR županijskoj ligi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije